BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Nové modely brýlí Bose Frames přicházejí


2020/09/18

Bose představuje troje nové brýle pro osobní poslech hudby. Mezi novinky patří dvoje tradiční vylepšené sluneční brýle Bose Frames a také model určený pro využití při sportu, který má zvýšenou odolnost proti vodě i potu. Oproti dosavadním audio brýlím nabízí všechny novinky delší výdrž na baterii a na jedno nabití hrají podle modelu až 8 hodin. Na našem trhu budou k dostání na konci září.


frames

Nové audio brýle Bose Frames s vylepšeným zvukem a výdrží až 8 hodin přijdou na náš trh již tento měsíc. 

Novinky navazují na dva stávající modely, respektují módní trendy a nabízí vylepšené vlastnosti. K tradičním slunečním brýlím přidává Bose nově speciálně upravený model pro sportovní využití. Všechny tři novinky nabízí oproti stávajícím modelům výrazně delší výdrž na baterie a ovládání hlasitosti tlačítky přímo na brýlích. Nové brýle jsou standardně vybaveny černými polarizovanými skly, která blokují až 99 % UV záření s možností dokoupení dalších. Na výrobu a zasazení dioptrických skel do Bose Frames se v České republice specializuje Optik Studio Jana Čížková.

Audio brýle Bose Frames využívají letité zkušenosti tohoto legendárního výrobce audiotechniky, jehož produkty prosluly vynikajícím zvukem linoucím se z malého těla. Bose Frames umožňují poslech hudby pomocí speciálních reproduktorů instalovaných ve stranicích brýlí, úzce směrovaných směrem dolů k uším posluchače. Díky tomu slyší plnohodnotný zvuk jen uživatel a okolí je hudební reprodukcí zasaženo minimálně. K telefonu se brýle připojují bezdrátově pomocí Bluetooth a díky vestavěnému mikrofonu fungují také jako handsfree.

Sportovní brýle Bose Frames Tempo – odolnost, výkon a výdrž





Poslech hudby při sportovních aktivitách motivuje mimo jiné k dosažení lepšího výkonu. Bose proto představuje speciálně upravený model optimalizovaný pro sportovní vyžití – Bose Frames Tempo. Úpravy nespočívají pouze v odlehčeném a velmi odolném designu s polykarbonátovými skly, který je použitelný i v kombinaci s většinou sportovních přileb, ale také ve výrazně zvýšeném hudebním výkonu, odolnosti proti potu i vodě stříkající ze všech stran (IPX4) a použití univerzálního dobíjecího konektoru USB-C.

Frames Tempo mají v postranicích instalovány reproduktory o průměru 22 mm, které produkují hutné basy a hlasitost vhodnou pro jízdu na kole rychlostí až 40 km/h. Brýle Bose, které byly dosud na trhu, nabízely výdrž na baterie po dobu 3 hodin. Frames Tempo hrají až 8 hodin, takže vydrží hrát s přehledem i během maratónského běhu. Při poslechu hudby pomocí Frames při běhu či jízdě na kole je velkou výhodou plnohodnotné vnímání okolních zvuků, například okolní dopravy.tempo

Sluneční brýle Bose Frames Tenor a Soprano





Názvy těchto novinek evokují jak jinak než hudbu. Tenor představuje nový design hranatých obrouček především pro muže a Soprano zaujme svými oblými křivkami připomínající kočičí oči spíše ženy. Instalace baterie s vyšší kapacitou oproti dosavadním brýlím umožňuje hlasitou reprodukci po dobu až 5,5 hodiny. Oba modely nabízí díky 16 mm reproduktorům vylepšený zvuk s výraznějším basovým základem. Jejich dobíjení zajišťuje dodaný kabel s vlastním konektorem pogo-pin.

soprano a tenor

Dioptrická a další barevná skla

Standardně jsou všechny modely dodávány s černými slunečními skly. Ke sportovním brýlím Tempo lze samostatně dokoupit také oranžová, modrá a žlutá skla. K modelu Tenor je možné dokoupit modrá zrcadlová a stříbrná skla a pro Soprano jsou volitelně k dispozici růžová a fialová. Zákazníci používající dioptrické brýle mají možnost využít služeb Optik Studio Jana Čížková se sídlem na Praze 8, které se nově specializuje na prodej Bose Frames a na profesionální výrobu a zasazení dioptrických skel do těchto brýlí. Všechny nové brýle Bose Frames budou k dispozici od konce září za doporučenou koncovou cenu 7 690 Kč. Na trhu doplní stávající modely.

Porovnat produkt