BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose Headphones 700 přicházejí


2019/08/15

Společnost Bose představila nový model sluchátek s aktivním potlačením okoloního hluku s označením Bose Noise Cancelling Headphones 700. Sluchátka Bose Noise Canceling Headphones 700 byla s ambicí nastavit novou laťku ve své kategorii navržena od základu jako nový systém. Zásadně přepracován byl způsob zpracování audio signálu.

700

Sluchátka využívají celkově 8 mikrofonů s tím, že 6 jich monitoruje nežádoucí okolní zvuky ze všech stran pro jejich efektivní potlačení. Dva z nich se současně spojují se zbývajícími dvěma mikrofony a společně izolují hlas uživatele tak, aby byl optimálně srozumitelný při handsfree telefonování i diktování příkazů digitálnímu asistentovi i ve velmi hlučném prostředí. Použitá elektronika eliminuje při redukci okolního hluku specifické „syčení“ známé z jiných sluchátek a úroveň odrušení lze jednoduše a intuitivně nastavovat tak, abyste během okamžiku plně vnímali konverzaci v případě, kdy na vás někdo promluví, a v další chvilce se opět ponořili do ticha nebo si vytvořili optimální podmínky pro poslech hudby i na rušné ulici. Bose Noise Canceling Headphones 700 podporují všechny běžně rozšířené asistenty, jako Siri, Google Assistant i Amazon Alexa.

700-2

Zvukové vlastnosti těchto sluchátek jsou nastaveny tak, aby předaly posluchači vyrovnanou a věrnou reprodukci. Tím přispívají k tomu, že ani mnohahodinový poslech není pro uživatele unavující. Jejich konstrukce je zcela odlišná od stávajícího legendárního modelu QuietComfort 35 II a výdrž na baterie dosahuje 20 hodin. V případě potřeby nebo přání uživatele je lze s využitím audiokabelu použít i jako kabelová. 

Očekává se, že nově představená sluchátka Bose Noise Canceling Headphones 700 budou na našem trhu dostupná během letošního podzimu. Prodávána budou současně se stávajícím modelem Bose QuietComfort 35 II a jejich doporučená koncová cena je 10 990 Kč.

Porovnat produkt