BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose SoundComm B40 přicházejí!


2020/07/01

Bose, přední světový producent prémiových profesionálních sluchátek představil na veletrhu Integrated Systems Europe (ISE) 2020 SoundComm B40.

„Až doposud žádný headset na trhu nenabízel tak dokonalou kombinaci kvalitního zvuku, potlačení okolního hluku, odolnosti a pohodlí“, říká Matt Ruwe, senior produkt manager Bose. “Díky této úžasné kombinaci technologií mohou profesionálové ještě lépe komunikovat a soustředit se v průběhu dlouhých živých přenosů, sportovních utkání nebo festivalů.

Bose již přes 30 let aktivně vyvíjí sluchátka s potlačením hluku okolí a tento nový počin nabízí doposud skutečně nejlepší zatlumení okolí, čistý mluvený projev, úžasný komfort a potřebnou odolnost.

Headset Bose SoundComm B40 je určený pro profesionály z oblasti produkce v mnoha oblastech:

● Živá hudební a divadelní vystoupení. Čistý a jasný mluvený projev v kombinaci s pohodlím a odolností jsou skvělou volbou pro živá vystoupení, kameramany, osvětlovače, zvukové techniky a celé produkční týmy. Uvnitř pod střechou i venku pod širým nebem.   

● Profesionální i klubové sportovní akce. SoundComm B40 je otestován na postranní čáře NFL a přináší aktivní potlačení hluku i do této oblasti.

● Kostely a motlitebny. SoundComm B40 nabízí precizní a mimořádně dobře srozumitelný projev.

 

Bezkonkurenční tlumení hluku okolí a mimořádná srozumitelnost.

Čistý zvuk a srozumitelnost jsou klíčem k úspěšné teamové spolupráci. Díky vestavěné patentované Bose ANC Acoustic Noise Cancelation, funkci tlumící hluky okolí jste dokonale izolováni od hlučícího davu a jiných zdrojů vyrušení. Vodotěsný mikrofon s dynamickým potlačením hluku a zlepšenou srozumitelností potlačuje šum pozadí a poskytuje produkčnímu teamu jistotu kvalitní komunikace.

Pohodlí a odolnost

Při konstrukci Bose B40 jsme očekávali jen ty nejhorší podmínky. Pevné lehké materiály, promyšlené rozložení hmotnosti a menší přítlak z nich dělají headset stavěný na roky komfortního provozu. Odolná a robustní konstrukce bez problému odolá každodennímu použití bez ohledu na výkyvy teploty a jiné nepříznivé vlivy prostředí.

 

Bose SoundComm B40 jsou k dispozici jak v provedení 4 pin XLRF tak i 5 pin XLRM, jsou tedy kompatibilní s většinou intercom systémů, které nabízejí jak monoaurální tak i binaurální zvuk.

 

Porovnat produkt