BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose SoundLink Color II v nepřehlédnutelné letní edici Citron


2019/07/26

Bose představuje limitovanou letní edici bezdrátového Bluetooth reproduktoru SoundLink Color II v nepřehlédnutelné barvě „yellow citron“. Tento reproduktor nabízí vynikající kvalitu zvuku a díky své konstrukci a pogumovanému povrchu odolá vodě i méně šetrnému zacházení.


Jediný stereo reproduktor z řady Bose Soundlink

Bose SoundLink Color II je jediným bezdrátovým reproduktorem Bose z rodiny SoundLink, který hraje stereo. O reprodukci se starají dva vestavěné pasivní měniče, které rozezní prostor hutným hudebním podkresem. S rozměry 13,3 x 12,7 cm x 5,7 cm a hmotností těsně nad půl kilogramu dokáže vykouzlit zvuk, který překvapí posluchače jak působivým přednesem, tak i vysokou hlasitostí.

color citron

K bazénu i do hor

O SoundLink Color II se nemusíte bát. Jeho odolné provedení ho přímo předurčuje k využití během letní party u bazénu, cyklovýletu nebo víkendového pobytu pod stanem. Můžete ho postříkat vodou a neublíží mu ani drsnější zacházení, zmačknutí v batohu nebo zasednutí. K chytrým telefonům, tabletům nebo jiným audio přehrávačům se připojuje bezdrátově pomocí Bluetooth s možností využití rychlého párování pouhým přiblížením obou zařízení pomocí NFC. Pokud z jakéhokoli důvodu potřebujete, můžete využít také možnost připojení kabelem s běžným 3,5 mm sluchátkovým stereo konektorem. Ovládat jeho funkce lze buď přímo na přístroji pomocí skrytých pogumovaných tlačítek, nebo jednoduše s využitím aplikace Bose Connect, která je volně ke stažení pro Android a iOS. 

Vestavěná baterie zásobuje reproduktor SoundLink Color II energií pro až 8 hodin hlasité reprodukce a pro jeho opětovné nabití na plnou kapacitu slouží konektor Micro USB. Dobít reproduktor na delších cestách lze také pomocí externí power banky.

Limitovaná letní edice SoundLink Color v barvě yellow citron bude k dispozici u prodejců Bose na přelomu července a srpna letošního roku za doporučenou koncovou cenu 3 590 Kč.



Porovnat produkt