BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose SoundLink Revolve+ se sluchátky zdarma !


2019/05/21

Bose přidává nyní v České republice zákazníkům k Bluetooth reproduktoru SoundLink Revolve+ ve stříbrné barvě sportovní sluchátka SoundSport in-ear zdarma. Akční nabídka je množstevně omezena.

Bose SoundLink Revolve+ je ideální letní společník pro milovníky hudby. Jedná se o nejvýkonnější Bluetooth Reproduktor od Bose, který vytvoří velmi působivou zvukovou kulisu a nabízí skutečně funkční a oceňovaný 360° zvuk. To znamená, že hraje do všech stran kolem sebe stejně kvalitně. Abyste mohli tuhle vlastnost naplno využít, v jeho dně je vestavěn závit, díky kterému ho můžete postavit na fotografickou trojnožku. Revolve+ je vybaven praktickým poutkem pro přenášení, nevadí mu postříkání vodou (jeho konstrukce splňuje normu IPX4) a díky pogumovaným koncům vydrží i méně šetrné zacházení. S využitím aplikace můžete dprospojit dva kusy libovolných reproduktorů řady SoundLink do jednoho páru a získat ještě intenzivnější reprodukci s možností skutečného stereo zvuku.

sl+

Bose SoundSport in-ear představují ideální volbu pro ty, kteří bez své oblíbené hudby neudělají ani krok a vyžadují kvalitní a působivý zvuk. Jejich provedení s patentovaným uchycením v uších je pasuje do role sportovních sluchátek, která nevypadnou z uší ani při běhu. Dodávána jsou ve dvou variantách s optimalizovanými ovládacími prvky pro Apple a Android, do aktuální akce jsou zahrnuty obě varianty. Součástí balení je praktické ochranné pouzdro pro přenášení s karabinou, které pomáhá také předcházet zamotání kabelu v tašce. 

Sada reproduktoru Bose SoundLink Revolve+ a sluchátek Bose SoundSport in-ear je k dostán za cenu 7 390 Kč.


Porovnat produkt