BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

CES 2019 Innovation Award pro beyerdynamic


2019/01/08

Premiéra sluchátek Lagoon ANC od beyerdynamic na největší světové  přehlídce elektroniky a technologií CES byla korunována oceněním CES 2019 Innovation Award. 

Sluchátka Lagoon ANC je první plně bezdrátový model značky beyerdynamic v uzavřeném circumaurálním provedení kombinující novou hybridní technologii pro potlačení okolního hluku Active Noise Cancelling s osobním ekvalizačním profilem vytvořeným poslechovým testem pomocí technologie MOSAYC od Mimi Hearing Technologies.

Kromě ovládání gesty poklepem prstu na dotykový touchpad umístěný na jedné z mušlí se při nasazování sluchátek rozsvítí tenká linka pod polstrováním uvnitř mušle podle stranové orientace - pravá červeně, levá modře. Poslech sluchátek s obrácenou stereo bází je tedy vyloučen i v přítmí, když nejsou R a L na hlavovém mostu vidět.

Prémiová sluchátka beyerdynamic Lagoon ANC budou v nabídce ve dvou barevných provedeních: Traveller a Explorer (černá/modrá a šedá/hnědá). Prodej bude zahájen na přelomu února a března 2019 za doporučenou cenu 10500Kč.

Porovnat produkt