BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

iF Deasign ocenění pro Bose Headphones 700 a Home Speaker Portable


2020/02/14

Všichni v Bose lpíme na každém drobném detailu, protože víme, že právě malé rozdíly vytváří ten úžasný pocit něčeho vyjímečného. Proto jsme mimořádně potěšeni, že naše produkty #Headphones700 a Portable home Speaker byly oceněné ve svých kategoriích jako konstrukčně a funkčně nejdokonalejší.  

.

Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700 nabízí vše, co očekáváte od značky Bose a navíc pár drobností, které dříve vypadaly jako nemožné. Díky výkonným senzorům a mimořádné kvalitě snímaného hlasu jsou tato smart sluchátka schopná vás odříznout od světa a současně nechat hlasového asistenta přijmout hovor nebo spustit oblíbenou hudbu. Bez ohledu na okolní hluk, zcela nová kohorta mikrofonů zvládá snímat zvuky kolem bez zaváhání a současně dramaticky zlepší i srozumitelnost při telefonním hovoru. Tradicí je již neopakovatelný komfrot nošení a kvalitní a neunavující reprodukce, ideální pro dlouhé hodiny ničím nerušeného poslechu.  

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Home Speaker Portable

Portable Home Speaker je bezdrátový Smart reproduktor a současně přenosný BT reproduktor s možností ovládání hlasem. můžete jej přenášet po domě, ale zároveň jej můžete vzít s sebou. Všude, kde je Wifi, jej můžete ovládat hlasem a streamovat hudbu přímo z Cloudu nebo streamovacích služeb. Mimo dosah bezdrátové sítě se zase ovládá jako klasický BT reproduktor pomocí vašeho telefonu a můžete poslouchat vše, co Váš telefon přehraje...

Bose Portable Home Speaker

Porovnat produkt