BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Návrat legendy - Bose SoundLink Mini II


2019/12/12

Když z trhu zmizel legendární reproduktor Bose SoundLink Mini II ve tvaru malé cihličky, mnoho uživatelů litovalo, že si ho nestihlo pořídit. Nyní se vrací v limitované sérii SoundLink Mini II Special Edition. Oproti původnímu provedení je vyveden v nových odstínech černé a stříbrné barvy, používá moderní nabíjecí konektor USB-C a jeho baterie má o 20 % vyšší kapacitu.

První generace SoundLink Mini byla uvedena na světový trh v říjnu roku 2013. Jeho zvukové vlastnosti se téměř okamžitě staly měřítkem pro kvalitu hudební reprodukce v kategorii přenosných reproduktorů a nezaměnitelný design se stal mezi příznivci přenosných reproduktorů ikonou. Během následujících let se díky poměru velikosti přístroje a kvality reprodukce dostal do povědomí většiny aktivně žijících uživatelů a stal se nejprodávanějším Bluetooth reproduktorem na světě. Jen v České republice si ho koupilo více než 30 000 zákazníků. Bose SoundLink Mini získal mnoho ocenění v individuálních recenzích i srovnávacích testech po celém světě.

miniII

V říjnu roku 2017 bylo oznámeno ukončení jeho výroby a mnoho zájemců, kteří plánovali jeho pořízení, litovalo. Nyní se legenda vrací. Na trh přichází SoundLink Mini II Special Edition. Od svého původního vzoru se liší novými unikátními odstíny černé a stříbrné barvy, je vybaven moderním dobíjecím konektorem USB-C a jeho vestavěná baterie má navýšenou kapacitu o 20 %. Díky tomu vydrží na jedno nabití hlasitě hrát až 12 hodin. Tato speciální edice není vybavena nabíjecí zíkladnou, dobíjení probíhá výhradně zmíněným konektorem. SoundLink Mini II Special Edition bude od poloviny prosince k dostání v upravené černé a stříbrné barvě za doporučenou koncovou cenu 4 190 Kč.

Porovnat produkt