BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pioneer Car Audio nově s 36 měsíční zárukou


2019/10/01

Na všechny Car Audio produkty Pioneer modelové řady 2019/2020 určené pro montáž do automobilů poskytujeme od 1. října 2019 rozšířenou 36měsíční záruční dobu (zákonných 24 měsíců + 12 měsíců.) . Tato akce je časově neomezená a týká se České a Slovenské republiky.

Praha, 1. října 2019 – BaSys, výhradní distributor produktů Pioneer pro Českou republiku, oznamuje, že počínaje 1. říjnem 2019 poskytuje na všechny audio produkty určené pro montáž do automobilů modelové řady 2019/2020 prodlouženou 36měsíční záruční dobu. Do kategorie „Car audio“ spadají všechna autorádia (s CD mechanikou i bez ní), audiovizuální navigační i řídící jednotky, mechaniky určené pro chytré telefony, zesilovače a reproduktory včetně subwooferů. Audio produkty Pioneer pro automobily mají v celé Evropě i České republice dlouholetou tradici. Vyhledávají je zákazníci, kteří chtějí rozšířit či postavit kompletně nový individuální systém ozvučení vozu v průběhu běžných i tuningových úprav nebo ti, kteří chtějí doplnit vůz o navigační systém. Ve všech těchto oblastech patří značka Pioneer dlouhodobě mezi nejvyhledávanější. Audiovizuální navigační systémy umožňují mimo jiné přehrávání mnoha formátů zvuku i videa či napojení na monitory určené pro cestující na zadních sedadlech automobilu.

K jejich nezanedbatelným výhodám patří i garantovaná bezplatná aktualizace mapových podkladů po dobu 3 let od zakoupení. Komplexnost produktové nabídky Pioneer v kombinaci se servisními službami zkušených autorizovaných partnerů je pro zákazníky zárukou profesionálního řešení. „K rozšíření záruky na 36 měsíců u produktů Car audio v České a Slovenské republice jsme se jako distributor rozhodli proto, abychom upevnili vedoucí pozici značky Pioneer v dané kategorii a zdůraznili spolehlivost všech produktů, které majitelé automobilů dobře znají,“ říká Ivo Kubečka, produktový manažer značky Pioneer společnosti BaSys CS.
36měsíční záruka se vztahuje na všechny produkty zakoupené v distribuční síti od 1. října 2019.

Porovnat produkt