BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pioneer DJ DJM-V10


2020/01/23

Vytvořte jedinečný zvuk s DJM-V10. DJM-V10, je nová řada mixéru, které umožňují nejkreativnějším DJům vytvářet originální zvukové scény. Tato 6kanálová jednotka produkuje teplý zvuk s energií a přítomností a je nabita jedinečnými funkcemi. Převezměte plnou kontrolu nad svým mixem a užívejte si svobody vytvářet něco, co dav nikdy předtím neslyšel.

Připojte CD, gramofony a další zvukové zdroje na úrovni linky k šesti kanálům DJM-V10 a pomocí speciálně vyvinutého 4-pásmového ekvalizéru vytvořte zvuk. K dispozici je také zbrusu nový filtr ovládaný vyhrazeným knoflíkem na každém kanálu. Vyberte stopu, bohatou texturu horní nebo dolní propusti a poté otáčejte knoflíkem zleva doprava. Díky rozšířené sekci odesílání / návratu na DJM-V10 jsou k dispozici neomezené kreativní možnosti. Můžete směrovat zvuk k jednomu ze čtyř vestavěných FX a až ke dvěma externím zařízením. Sestavte si vlastní nastavení připojením FX jednotek, kytarových pedálů a dalších, abyste ještě více přizpůsobili svůj výkon. Nasměrujte zvuk zpět na původní kanál, nebo zamíchejte přímo do hlavního výstupu. Můžete se také rozhodnout vrátit jej na samostatný kanál a vylepšit jej pomocí filtru. A dokonce můžete ve svých představeních používat vybrané aplikace pro chytré telefony připojením zařízení přes MULTI I/O. Každý aspekt DJM-V10 byl pečlivě navržen tak, aby produkoval nejlepší možný zvuk a poskytl vám nástroje pro tvarování zvuku. Po vrstvení prvků a FX pomocí šesti kanálů použijte 3-pásmový hlavní izolátor na hlavním výstupu k výrazné změně nebo jemnému doladění kontur celého mixu. A pokud chcete hrát syrové, klasické nahrávky s moderními, zvládnutelnými, použijte kompresor - první svého druhu, který jsme kdy měli na mixážním pultě - a míchejte dohromady stopy, které jste se nikdy neodvážili předtím. Jednoduše otočte knoflík a zvýší se hlasitost zvuku z vybraného kanálu, což povede k přirozenější kombinaci. Jak okořenit stopu? Dodejte harmonii a hloubku s Beat FX včetně zcela nového Shimmeru.

pripojeny mix

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI DJM-V10
1.Elitní kvalita zvuku
Zažijte teplo přirozeného zvuku mixéru a poslouchejte každý detail hudby. V rámci DSP jsme přijali studiové zpracování v kvalitě 96 kHz / 64-bitů a 32bitové vysoce kvalitní A / D a D / A převodníky. To vše, plus obvod low-jitter,který pomáhá produkovat plný low-end, který je doplněný zářivými středy a přesnými výškami.

2.Šest kanálů
 Vyberte si ideální nastavení a zapojte vše od CDJ , gramofonů po samplery, syntetizátory a bicí nástroje. Pro snadnější nastavení se svorky analogového vstupu se spojí s každým kanálem na horním panelu, takže vždy budete vědět, kam připojit kabely, když jste v kabině.

3. 4-pásmový ekvalizér
S nově vyvinutým 4-pásmovým ekvalizérem vytvořte zvuk přesně podle vašich představ. Frekvence, křivky, zvýšení a snížení množství v každém pásmu byly navrženy speciálně tak, aby vám poskytly úplnou flexibilitu. Úplně izolujte vysoké a / nebo nízké a vyladěte dva střední rozsahy - které mají své vlastní křivky - pro jemné doladění mixu.

4. Nový filtr s vyhrazeným knoflíkem na každém kanálu
Pomocí nově vyvinutého filtru s kontrolou rezonance drasticky změňte zvuk. Stopy, nebo proveďte drobné úpravy. Zapněte horní nebo dolní průchod stisknutím některého z tlačítek a poté otočte knoflíkem od úplně doleva (žádný filtr není použit) do nejvzdálenější polohy vpravo (maximální použitý filtr). Vzhledem k tomu, že horní a dolní propust jsou odděleny, je celá řada otočného knoflíku věnována vybrané možnosti, což vám dává dvojnásobné rozlišení, než jaké chcete hrát, ve srovnání s filtrem na DJM-900NXS2. To znamená, že můžete provést mnohem jemnější úpravy efektu.

back v10

5. Odeslání / vrácení sekce
Posílejte zvuk na jeden ze čtyř vestavěných FX a až na dva kusy externího zařízení a vytvářejte jedinečné zvuky a dokonce živé remixy. K terminálům TRS pro odesílání / zpětné připojení jacků, jako jsou kytarové pedály, jednotky FX a další, můžete připojit různé jednotky. Vestavěné FX pro odesílání a zpětné volání jsou Short Delay, Long Delay, Dub Echo a Reverb. S knoflíky parametrů na dosah ruky můžete FX vyladit následujícím způsobem

Velikost / zpětná vazba: změní velikost místnosti při použití reverbu a množství zpětné vazby při použití zpoždění a ozvěn
Čas: upravuje čas rozpadu reverbu a čas zpoždění pro zpoždění a ozvěny
Tón: mění odstín zvukového efektu, takže je hluboký a těžký nebo lehký a svěží
Master Mix Level: působí jako celková hlasitost zvuků při zapnutí Master Mix

Ať už používáte externí zařízení nebo vestavěný FX, rozhodnete se, kam chcete zvuk vrátit. Nasměrujte jej na prázdný kanál a pomocí EQ a filtru proveďte další změny v prováděném zvuku. Můžete ji dokonce vložit přímo do svého mixu tak, že zapnete Master Mix a nasměrujete jej na hlavní výstup.

6.  3-band master isolator
Snadno ovládejte tón celého mixu pomocí 3-pásmového hlavního izolátoru, který obsahuje nové křivky zesílení / řezu a úpravy mezních kmitočtů a dalších parametrů. Popadněte velké ciferníky a rozviňte dav tím, že drasticky změníte zvuk.

7.Knoflík kompresoru na každém kanálu
Pokud chcete hrát staré nebo nemastované skladby, ale máte strach, že je ohromí hlasitost hudby vytvořené pomocí moderních produkčních technik, DJM-V10 má řešení. Otočte knoflíkem kompresoru na příslušném kanálu a směšovač bude zvuk „zvyšovat“ v reálném čase. Čím tišší je stopa, tím větší je tlak, zvyšuje se zvuk „slabších“ stop a má minimální vliv na zvládnutou hudbu.

8.Výstup duálních sluchátek a budka EQ
Připojte sluchátka současně s jiným DJem a vychutnejte si nezávislé sledování. Každý výstup na sluchátka má svůj vlastní ovládací prvek Cue / Master Mix a knoflík pro nastavení úrovně, takže si můžete vybrat, co chcete slyšet, když se chystáte převzít paluby nebo během set-to-back setů. A s booth EQ můžete vyladit zvuk z reproduktorů monitoru, abyste předešli únavě sluchu při dlouhých sadách.

DJM-V10 bude k dispozici od začátku února 2020 za MOC ve výši 84490 včetně DPH


Porovnat produkt