BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pioneer uvedl ND-DVR100 palubní kameru, užitečného pomocníka každého řidiče


2018/11/15

2018/11/12

Pioneer konečně představil svůj první produkt, určený k záznamu dění kolem vozu. Palubní kamera ND-DVR100 je užitečný pomocník k monitorování výkonu řidiče, zobrazovat rychlost a směr. Ať už je vaše cesta dlouhá či krátká, ND-DVR100 je povinností každého řidiče.

Jak pracuje

ND-DVR100 automaticky zahájí nahrávání při zapnutí a bez mezer zaznamenává video v nekonečné smyčce, na přiloženou 8GB SD kartu. Kamera automaticky maže nejstarší záznamy, aby uvolnila místo těm novým a může tak nahrávat bez potřeby výměny karty v případě jejího zaplnění. V případě, že integrovaný senzor přetížení zaznamená náraz nebo zhoupnutí, záznam je uzamčena uložen v složce událostí, aby nebylo možné jej automaticky přehrát jiným. Videozáznamy je možné sledovat přímo na integrovaném displeji a nebo díky SD kartě snadno zkopírovat a sledovat jinde.

Kamera nahrává video 1080p při frekvenci 27.5 fps a je vybavená širokoúhlým objektivem, aby byl záznam kvalitní a zřetelný při jakýchkoli podmínkách, např. v šeru, dešti atp. Frekvence 27.5fps byla velmi pečlivě zvážena vabrána z důvodu dokonalého zachycení dopravního LED značení, které často pracuje na fr. 60Hz. Kamera dokáže zaznamenávat i statické fotografie, aby v případě nehody bylo možné vyjmout z vozu a vyfotit vše potřebné z vnějšku vozu. Vestavěný přijímač GPS může aktuální pozici zaznamenat také na nahrané video nebo fotografii.

Možnosti instalace

Kompaktní ND-DVR100 je určená pro snadnou instalaci za nebo kolem zpětného zrcátka. Tato konstrukce se snadno integruje do interiéru, zachovává řidiči plný výhled z vozu a současně je kamera umístěna co možná nejvýše. Zařízení se jednoduše instaluje a pokrývá 114st. Široký zorný úhel. Otočný a nastavitelný montážní prvek nabízí možnost přizpůsobení různým sklonům čelního skla nebo odlišné montážní pozici.

 

Dual mode provoz:

Režim řízení: Pokud se vaše vozidlo pohybuje. Kamera zaznamenává nepřetržitý videoklip, s celkem třemi úrovněmi citlivosti pro náraz. V případě aktivace je poslední klip uložený do složky Event, aby je nebylo možné smazat nebo přehrát jiným

Režim parkování: V případě zaparkovaného vozidla, kamera přechází do Stand By režimu a záznam se automaticky spustí v případě aktivace G-senzorem nebo se v prostoru snímaném kamerou něco pohne.

Rozlišení videa: Full High Definition

Velikost displeje: 2.0” LCD

3.5-metrový kabel pro dobíjení a napájení

Dobíjecí Li-ion baterie

Porovnat produkt