BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Produkty Devolo - to pravé pro Vaši domácnost


2019/06/20

Systémy domácí automatizace Devolo vám umožní bezproblémový každodenní provoz v domácnosti. Můžete snadno a intuitivně ovládat vytápění, osvětlení a elektrická zařízení stejným způsobem, jakým ovládáte domácí bezpečnost a spotřebu energie.

Produkty Devolo otevírají dveře a rozmanité možnosti do Vašeho digitálního světa. Adaptéry Powerline jednoduše využívají elektrické sítě a poskytují tak vysokorychlostní internet a perfektní WiFi signál s pokrytím každého rohu Vašeho domova. Jsou vynikající jak pro použití v oblasti domácí zábavy, tak i pro efektivní pracovní prostředí. Powerline adaptéry značky Devolo jsou mezinárodně známé jako „internet z elektrické zásuvky“. Přes 40 miliónů adaptérů již je aktuálně celosvětově používáno a počet stále roste. Nejnovější technologie od společnosti Devolo zaručuje stabilní přenos dat na větší vzdálenosti a ještě účinější využití rozvodů elektrické energie. Prostupnost je nově zajištěna patentovanou technologií range+ : tato technologie poprvé v historii umožňuje datovou komunikaci přes všechny tři fyzické vodiče v elektrickém obvodu a zároveň si stále zachovává plnou ochranu poskytovanou zemnicím vodičem.

Powerline

Proměnte svůj domov na skutečně chytrý domov. Systémy domácí automatizace Devolo vám umožní bezproblémový každodenní život v domácnosti. Můžete snadno a intuitivně ovládat vytápění a elektrická zařízení stejným způsobem, jakým ovládáte domácí bezpečnost a spotřebu energie. Můžete ovládat vše za všech okolností ve vašem obytném prostoru stisknutím tlačítka, pomocí časovače nebo pomocí aplikace. Funkce domácí automatizace pracuje na principu stavebních bloků: Vyberte zařízení, která chcete používat ve svých obytných prostorech z dostupných zařízení Devolo Home Control. Srdcem vašeho inteligentního domova je centrální jednotka Devolo Home Control, kterou můžete jednoduše zapojit do jakékoli elektrické zásuvky. Následně naprogramujte všechna zařízení používaná přes centrální jednotku.


22

Co je třeba brát v úvahu při instalaci? Systém devolo Home Control usnadňuje nastavení vlastního systému domácí automatizace - bez jakýchkoli předchozích znalostí nebo trvalé instalace. Některá zařízení jsou vhodná jako adaptér pro připojení k jakékoli zásuvce, některé senzory lze snadno upevnit pomocí šroubů nebo přiložených lepicích pásek. Vše, co potřebujete pro instalaci, je součástí každého zařízení Devolo Home Control. Při nastavování inteligentního domova dbejte na následující pořadí: Začněte připojením všech zařízení 230 V, jako je například inteligentní měřicí zástrčka Devolo Home Control Smart. Dále můžete spárovat jakákoliv zařízení napájená bateriemi, např. detektor kouře Devolo Home Control, kontakt dveří a oken, nástěnný vypínač nebo termostat Devolo Home Control. Devolo Home Control je systém domácí automatizace, ve kterém všechny produkty komunikují s centrální jednotkou. Bezdrátová domácí technologie Z-Wave® spojuje jednotlivá zařízení a senzory. To umožňuje, aby každé zařízení fungovalo jako spouštěč pro jiné zařízení, například detektor pohybu, který rozsvítí světla, když detekuje pohyb. Všechny operace jsou řízeny centrální řídicí jednotkou Devolo Home Control. Jakmile uložíte požadované procesy a scénáře do centrální jednotky, automaticky předá všechny příkazy jednotlivým zařízením. Centrální jednotka zároveň přijímá všechna oznámení, stavová hlášení a informace o spotřebě připojených zařízení.Adaptéry Devolo Home Control jsou vzájemně propojeny pomocí bezdrátové technologie Z-Wave® a nepotřebují připojení k Internetu pro spuštění naprogramovaných příkazů. Pro počáteční párování a nastavení zařízení potřebujete pouze online připojení. Všechna nastavení můžete konfigurovat pomocí webového prohlížeče nebo aplikace pomocí mého portálu devolo.





Zařízení Devolo Home Control můžete pohodlně ovládat pomocí pohodlného a uživatelsky přívětivého softwaru, ke kterému můžete přistupovat ve formě bezplatného aplikace devolo Home Control prostřednictvím svého smartphonu nebo webového prohlížeče. Stačí si jej stáhnout a zaregistrovat jednou s vaší e-mailovou adresou - a můžete začít využívat všech výhod hned. Jen několik kliknutí a už jste tam: se softwarem devolo Home Control je uživatelská přívětivost jednoznačně prioritou, od registrace po instalaci ovládacího panelu, až po přidání zařízení Home Control. Nejlepším příkladem je zvláště jednoduché nastavení krok za krokem a chytrý instalační asistent pro instalaci všech vašich zařízení pro řízení domácnosti. Díky individuálním možnostem konfigurace můžete snadno nastavit vše, co vám vyhovuje. S intuitivním ovládáním je váš inteligentní a propojený domov vždy na dosah, bez ohledu na to, kde se nacházíte.

devolo control app

Porovnat produkt