BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

„Red Dot: Best of the Best“ pro sluchátka Bose Headphones 700


2020/07/27

Sluchátka Bose Headphones 700 získala v letošním ročníku prestižních designových cen Red Dot v kategorii „audio“ ocenění „Best of the Best“. Další ocenění Red Dot udělila porota produktu Bose Portable Home Speaker, který kombinuje audio systém pro chytré ozvučení a bezdrátový rozvod hudby v domácnosti s přenosným Bluetooth reproduktorem.

Americký výrobce audiotechniky Bose navazuje ve velkém stylu na řadu ocenění. V letošním ročníku mezinárodně uznávaných prestižních ocenění Red Dot získala sluchátka Bose headphones 700 v kategorii „audio“ cenu „Red Dot: Best of the Best“. Red Dot si také odnáší Portable Home Speaker, který kombinuje audio systém pro chytré ozvučení a bezdrátový rozvod hudby v domácnosti s přenosným Bluetooth reproduktorem.

Bose Headphones 700: optimální poslechové podmínky v rušném prostředí 
Bose je historicky největším průkopníkem sluchátek s technologií potlačení okolních ruchů ANC (Active Noise Cancelling). Uvedením modelu Headphones 700 navázal výrobce na mnoho let uznávaný a oceňovaný model Bose QuietComfort 35. Headphones 700 představují novou generaci ANC využívající celkem 8 mikrofonů. Šest z nich monitoruje okolní zvuky ze všech stran proto, aby je vestavěná elektronika mohla aktivně co nejlépe potlačit a vytvořit tak uživateli optimální poslechové podmínky. Další úzce směrové mikrofony přesně izolují zvuky od úst uživatele a použitá technologie se stará o vynikající čistotu a srozumitelnost handsfree hovorů i v rušném prostředí. Totéž platí i při diktování příkazů některému z vestavěných digitálních asistentů, jako například Google Asssistant či Siri. Úroveň potlačení okolního hluku lze dle potřeby nastavit v celkem 11 úrovních. Zvukové vlastnosti Headphones 700 byly nastaveny tak, aby posluchač získal vyrovnanou a věrnou reprodukci. Díky tomu není ani mnohahodinový poslech unavující. Na plně nabitou baterii hrají sluchátka až 20 hodin. Bose Headphones 700 jsou na trhu za 9 990 Kč v černé či stříbrné barvě a nyní také ve velmi atraktivní limitované edici “Soapstone”. Porota Red Dot ocenila „vynikající technologii ANC a vysoce kvalitní materiály s povrchy velmi příjemnými na dotek. Sluchátka Bose Noise Canceling Headphones 700 poskytnou uživatelům skvělý pocit. Jejich působivý design a vynikající kvalita reprodukce zvuku jsou ztělesněním dlouholetých nejvyšších standardů výrobce v oblasti inovací i kvality. Mimořádný komfort těchto sluchátek je patrný také v možnosti individuálního přizpůsobení potlačení okolí“.

HP700

Bose Portable Home Speaker
Jediný reproduktor Bose, který kombinuje chytré vlastnosti pro komplexní ozvučení domácnosti a velmi výkonný přenosný Bluetooth reproduktor. Díky vlastnímu patentovanému řešení 360° zvuku šířeného do všech stran mají všichni posluchači kolem audio systému stejný zvukový zážitek. Elegantní hliníkové provedení doplňuje praktické poutko umožňující snadné přenášení. Ve spojení s dalšími reproduktory řady Home Speaker umožňuje snadný bezdrátový rozvod hudby po domě či bytě. Do každé místnosti, kterou chcete ozvučit, zvolíte nejvhodnější chytrý reproduktor Bose Home Speaker a po instalaci aplikace do vašeho telefonu propojíte všechny přístroje do jediného audio systému. Podobně lze využít také se systémy s podporou AirPlay 2. Bose Portable Home Speaker je k dostání za 9 990 Kč v černé a stříbrné barvě. Porota Red Dot označila tento audio systém jako „elegantně navržený a působivě univerzální reproduktor, který dokonale naplní potřeby na cestách a jeho vlastnosti ocení uživatelé také doma“.

Homespeaker

Porovnat produkt