BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Zvuková rozšířená realita je tady !


2019/05/06

Audio produkty Bose podporují jako první na světě prvky zvukové rozšířené reality při cestování, cvičení, učení, hraní a dalších činnostech.


Prvním zařízením pro využití možností zvukové rozšířené reality dostupným v Evropě jsou sluchátka Bose QuietComfort 35 II. Aplikace nabízejí uživatelům rozšířené možnosti navigace, her nebo například služby virtuální caddyho při golfu. Například aplikace Golfshot sdružuje podrobné informace z více než 45 000 golfových hřišť. Pozná, jakou jamku, z jakého místa hrajete a kam se zrovna díváte. Díky tomu vám dokáže coby virtuální caddy doporučit hůl a podat další užitečné informace.


ar



Rozšířená realita je v současnosti známá především ve spojení s obrazem. Představuje koncept propojení skutečného a virtuálního světa – zpravidla funguje tak, že do obrazu, který zobrazuje skutečnost, přidává další grafické prvky. Dnes nejčastěji využívaným příkladem rozšířené reality je u nás lov pokémonů. Bose je společnost, která je neodmyslitelně spojena se světem audio reprodukce, nikoli s obrazem. Prvky zakomponované do jejích produktů tedy rozšiřují pohled na skutečný svět s využitím zvuku.

Výhodou je to, že pro využití těchto možností nemusíte mít v ruce telefon a sledovat jeho displej. Můžete využívat rozšířenou realitu, a přitom se dívat kolem sebe tak, jak jste zvyklí.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Produkty s vestavěnou podporou Bose AR: 

BOSE QuietComfort 35 II 

Bose Frames (Dostupné v EU během měsíců) 

Woman wearing Bose Frames Alto

Použití -  Bose AR-rozšířená realita 


Kombinace síly nositelných audio produktů, mobilních zařízení a integrovaných aplikací, Bose AR odemkne nové způsoby, jak cestovat, cvičit, učit se, hrát, a další tím, že rozšíří váš svět s obsahem pro vaše uši namísto vašich očí. Pro uživatele iPhone a iPad s produktem s podporou Bose AR je prvním krokem otevření aplikace Bose Connect (vyžaduje se verze 8.0 nebo novější) a zkontrola, zda je firmware vašeho produktu aktuální. Pak budete mít přístup k prezentaci aplikací Bose AR-enhanced s odkazy, kde je můžete stáhnout. Aplikace pro iPhone a iPad jsou nyní k dispozici. Aplikace pro Android jsou ve vývoji. Dostupnost a funkčnost Bose AR se liší.

Porovnat produkt