BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pioneer DJ DJS-1000

Pioneer DJ DJS-1000
Pioneer DJ DJS-1000 Pioneer DJ DJS-1000 Pioneer DJ DJS-1000
SKU: DJS-1000

Pioneer DJ DJS-1000 je hybridní standalone sampler a sekvence, který přináší do světa Dj-ingu další úroveň. Tato pracovní stanice přináší nové možnosti v podobě funkcí, jako Live sampling, Accurate syncing, Touch strip, Step sequencer a sampler.

Zobrazit údaje o produktu

Dostupnost na vyžádání

s DPH: 36 990,00 Kč bez DPH: 30 570,25 Kč
Doprava zdarma!

Buďte první recenzent

Pioneer DJ DJS-1000 Standalone sampler je univerzální sampler pro DJe.

Přidejte DJS-1000 do vašeho DJ setupu, a začněte intuitivně vytvářet unikátní zvuky a fráze - buď předstihu, nebo „za letu“. Použijte rozhraní DJ-uživatelsky přívětivé rozhraní pro tvorbu vašich sekvencí, a smyček se samply, jak si jen přejete. Pioneer DJ DJS-1000 Standalone sampler obsahuje vše, co potřebujete: 7“ plno-barevný dotykový displej, 16 multi-barevných krokových vstupních tlačítek, multi-barevné pady, a je vybaven celou řadou vstupů a výstupů, v jeho výbavě nechybí ani funkce, jako Live Sampling, Accurate syncing, Touch strip, Step sequencer a další. Přidejte Pioneer DJ DJS-1000 Standalone sampler do vašeho DJ setupu, poznejte jeho funkce a možnosti povyšte vaše sety na další úroveň!

Doplňkové údaje / Pioneer DJ DJS-1000

Značka Pioneer DJ
DJ typ DJ sampler
Barva černá
  • Step sequencer: Vytvořte nový „groove“ klepnutím na jeden ze 16-ti velkých, multi-barevných krokových vstupních tlačítek. Pomocí změny barvy tlačítka snadno poznáte informace o sekvenci každé stopy.
  • Multi-barevné pady: 16 velkých, pogumovaných padů slouží ke spouštění tracků, ke kterým jste přiřadili samply a smyčky. Každý z nich má více-barevné podsvícení a velmi přesnou detekci rychlosti.
  • Touch strip: Umožňuje rychlou změnu pitche při použití funkce pitch bend nebo drum roll přehrávání za použití funkce opakování (note). Existují dva uživatelské režimy pro přizpůsobení parametrů prolinkování.
  • 7-palcový, plno-barevný dotykový displej
  • Synchronizace s různými externími zařízeními: Synchronizace hodin s MIDI zařízeními, stejně jako Beat Sync. Takto lze synchronizovat performance beat/bar s přehráváním tracku na CDJ-2000NXS2 nebo XDJ-1000MK2 při použití PRO DJ LINK. Pro rychlé nastavení tempa a manuální nastavení pozice beatu můžete použít tempo slider a tlačítko posunu (nudge).
  • Live Sampling: Samply vstupních zvuků a okamžité použití jako individuálních tracků. Zvuk samplu se automaticky synchronizuje s aktuální sekvencí, kterou chcete přehrát ve smyčce, takže mohou být pouštěny přímo do živého remixu. Pro samply můžete přes mixér použít jakýkoli vstupní zdroj, včetně zvuku z gramofonu.
  • FX: FX můžete použít jako echo, reverb a filter na individuální tracky, skupinu tracků nebo na všechny tracky v popředí.
  • Perfektní spolupráce – DJS-1000 je navržen tak, aby perfektně spolupracoval s modely CDJ-2000NXS2 a DJM-900NXS2.
  • Podpora USB zařízení – snadná správa vašich projektů a samplů.
  • Více než 2,500 on-board Loopmaster samplů – začněte hrát s DJS-1000 okamžitě, ihned po vybalení.
  • Podpora DJS-TSP Project Creator 2 – snadné vytváření projektů a souborů SCENE 3 na PC/Mac.
  • Podpora souborů projektů, vytvořených na TORAIZ SP-16.

 

Rozměry (š x v x h): 320 x 110,1 x 421,6 mm
Hmotnost: 5,4 kg

  • aa
Název společnosti Místo obchodu Vzdálenost Informace skladu Cena dopravy* Cena*
Vytvořte vlastní recenzi
1 hvězdička 2 hvězdičky 3 hvězdičky 4 hvězdičky 5 hvězdiček

Podobné produkty
Pioneer DJ DJC-NXS2 BAG

Pioneer DJ DJC-NXS2 BAG

s DPH: 3 490,00 Kč bez DPH: 2 884,30 Kč
Podobné produkty
Pioneer DJ DJC-NXS2 BAG

Pioneer DJ DJC-NXS2 BAG

s DPH: 3 490,00 Kč bez DPH: 2 884,30 Kč

Porovnat produkt