BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bugera 6260-212 INFINIUM

Bugera 6260-212 INFINIUM
Bugera 6260-212 INFINIUM Bugera 6260-212 INFINIUM
SKU: 6260-212 INFINIUM

120wattové dvoukanálové elektronkové kombo pro mezní rokový tón, s funkcí Reverb a elektronkovým násobičem Life Multiplier INFINIUM

Zobrazit údaje o produktu

K odeslání v rámci 5-8 pracovních dní

s DPH: 15 890,00 Kč bez DPH: 13 132,23 Kč
Doprava zdarma!
kus

Buďte první recenzent

Naším cílem s hlavou 6260 a kombem 6260-212 bylo dosáhnout tónu vysoce výkonného super lead zesilovače a poskytnout naprosto mužný drtivý zvuk připravený zdemolovat ústřední pódium. Díky elektronkám 6L6 mají tato zařízení velmi otevřený a chladný tón, který je v případě elektronek EL34 více komprimovaný, s patrnějším středovým charakterem.

Rozdělená osobnost
Postupné zvyšování zisku čistého kanálu Clean způsobuje, že zesilovač reaguje jako zařízení bez hlavního ovládání hlasitosti, a dosahuje se jím velmi přirozeně znějícího přebuzení, jemuž říkáme Texaský clean. Tento zesilovač ostře reaguje na změny hlasitosti nebo ataky z nástroje. Nastavení Crunch jednoduše odpovídá čistému kanálu s větším ziskem, realizovaným pomocí další elektronky 12AX7, s cílem dosáhnout rokenrolového rytmického zvuku, který bývá slyšet na všech vašich oblíbených klasických rockových koncertech.

Kanál Lead se vyznačuje jasně vyjádřeným ziskem a výdrží. Bohatý obsah harmonických a komprese pomáhá vyniknout vašim sólům a snadno proniká pásmem. Samostatné hlavní ovládání hlasitosti umožňuje snadné přepínání mezi rytmikou v kanálu Clean a sóly v kanálu Lead, s plnou kontrolou nad úrovní každého zvuku.

Technologie elektronkového násobiče Life Multiplier INFINIUM
Naše revoluční technologie elektronkového násobiče Life Multiplier INFINIUM se chová tak, jako kdybyste měli v zesilovači vlastního technika nepřetržitě monitorujícího a ladícího výkon elektronek pro maximální tonální integritu a spolehlivost. Tento revoluční obvod nejen optimalizuje výkon každé výstupní elektronky, ale též dynamicky vyvažuje buzení elektronek, aby se ještě lépe rozdělilo zatížení. Díky technologii INFINIUM vaše elektronky vydrží až 20krát déle, což vám během životnosti vašeho zesilovače ušetří hodně peněz. INFINIUM rovněž kompenzuje účinky stárnutí tak, že automaticky upravuje úrovně proudu s cílem udržet vaše elektronky ve stejné kondici, jakou měly v den instalace.

Jakmile nějaká elektronka dosáhne své životnosti, tento systém vám dokonce sdělí, kterou elektronku je třeba vyměnit. Vše, co musíte udělat, je vyměnit vadnou elektronku a nechat na systému INFINIUM, aby vše ostatní udělal za vás. To vše přispívá k rovnoměrnější kvalitě zvuku a delší životnosti vašich elektronek. Údržba elektronkových zesilovačů nebyla nikdy tak snadná!

 

Doplňkové údaje / Bugera 6260-212 INFINIUM

Značka Bugera
Kyt. zes./typ repro. komba
Kanály 2
Výkon 120W
Konstrukce 2-way
Efekty reverb
Barva černá
Pokročilé funkce elektronka zesilovače, INFINIUM, nožní spínač
Dodávané příslušenství nožní přepínač
Pro jaký nástroj elektrická kytara
Rozměry repr. 12"

• Ručně vyráběné 120wattové kytarové kombo osazené čtyřmi elektronkami 6L6 (zaměnitelnými za EL34)
• Dva originální 12“ kytarové reproduktory BUGERA optimalizované pro hutné hloubky a moderní klasické středy
• Konstrukce dvoukanálového předzesilovače (Clean/Crunch, Lead) osazeného pěti elektronkami 12AX7 pro hutný a ječivý vysoký zisk
• Integrované prvotřídní echo s pevně přiřazeným ovladačem Reverb
• Revoluční technologie elektronkového násobiče INFINIUM Life Multiplier: Prodlužuje životnost vašich drahých výkonových zesilovacích elektronek až 20krát. Zajišťuje neuvěřitelnou spolehlivost a stejnorodý tón po celou životnost vašich elektronek.Nejsou nutné drahé sady spárovaných elektronek.Umožňuje vám vytvořit a spárovat jakoukoli kombinaci kompatibilních typů a značek elektronek.Nepřetržitě monitoruje výkon každé výkonové elektronky a zobrazuje vadné elektronky, aby umožnil snadnou individuální výměnu.
• Klasická ekvalizační sekce s vyhrazenými ovladači hloubek, středů a výšek
• Klasické hlavní řízení prezence pro účinné tvarování zvuku ve středním pásmu
• Součástí dodávky je robustní nožní přepínač pro volbu kanálu a funkce FX Loop
• Přepínač impedancí (4, 8 a 16 ohmů) pro přizpůsobení prakticky jakékoli reproduktorové skříni
• Vysoce kvalitní komponenty a výjimečně robustní konstrukce zajišťují dlouhou životnost

Vytvořte vlastní recenzi
1 hvězdička 2 hvězdičky 3 hvězdičky 4 hvězdičky 5 hvězdiček

Porovnat produkt