BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bugera 6262 INFINIUM

Bugera 6262 INFINIUM
Bugera 6262 INFINIUM Bugera 6262 INFINIUM
SKU: 6262 INFINIUM

Extrémní rockový 120wattový tříkanálový elektronkový zesilovač s funkcí Reverb a elektronkovým násobičem Life Multiplier INFINIUM

Zobrazit údaje o produktu

Dostupnost na vyžádání

s DPH: 12 690,00 Kč bez DPH: 10 487,60 Kč
Doprava zdarma!

Buďte první recenzent

Struktura zisku a tonální charakteristiky kytarového aparátu 6262 / 6262-212 jsou postaveny na platformě zesilovače 6260, zvýrazňují však tóny středního pásma a tím umožní dosáhnout perfektního zvuku metalu a rocku 80. let. Získáte také plně nezávislé ovládání ekvalizéru, středního pásma a echa na obou kanálech.
Absolutní kontrola nad tónem
Mnoho výrobců zesilovačů nazývá regulátory výšek / středů / basů ovladači „tónu“. My našim regulátorům říkáme ekvalizéry, protože jsme jejich konstrukci věnovali mnoho času, abychom získali jistotu, že budou mít unikátní charakter. Výšky skutečně ječí, středy vás posunou do šesté řady publika a basy budou bručet víc než rozzuřený medvěd kodiak.
Řízení středního pásma je plně přizpůsobeno tak, aby uhladilo zvuk vaší kytary a přidalo na říznosti při zvuku činelu. Zesilovač dodá temně znějícím nástrojům nový zvuk.
Technologie elektronkového násobiče Life Multiplier INFINIUM
Naše revoluční technologie elektronkového násobiče Life Multiplier INFINIUM se chová tak, jako kdybyste měli v zesilovači vlastního technika nepřetržitě monitorujícího a ladícího výkon elektronek pro maximální tonální integritu a spolehlivost. Tento revoluční obvod nejen optimalizuje výkon každé výstupní elektronky, ale též dynamicky vyvažuje buzení elektronek, aby se ještě lépe rozdělilo zatížení. Díky technologii INFINIUM vydrží elektronky až 20 krát déle, což vám během doby životnosti zesilovače ušetří hodně peněz. INFINIUM rovněž kompenzuje účinky stárnutí tak, že automaticky upravuje úrovně proudu s cílem udržet elektronky ve stejné kondici, jakou měly v den instalace.
Jakmile nějaká elektronka dosáhne své životnosti, systém vám dokonce sdělí, kterou elektronku je třeba vyměnit. Vše, co musíte udělat, je vyměnit vadnou elektronku a nechat na systému INFINIUM, aby vše ostatní udělal za vás. To vše přispívá k rovnoměrnější kvalitě zvuku a delší životnosti elektronek. Údržba elektronkových zesilovačů nebyla nikdy tak snadná!

Doplňkové údaje / Bugera 6262 INFINIUM

Značka Bugera
Kyt. zes./typ repro. hlava zesilovače
Kanály 2
Výkon 120W
Efekty reverb
Pokročilé funkce elektronka zesilovače, INFINIUM
Pro jaký nástroj elektrická kytara


• Ručně vyráběný 120wattový zesilovač osazený čtyřmi elektronkami 6L6 (zaměnitelnými za EL34)
• Konstrukce dvoukanálového předzesilovače (Clean/Crunch, Lead) osazeného šesti elektronkami 12AX7 pro hutný a ječivý vysoký zisk
• Revoluční technologie elektronkového násobiče INFINIUM: - Prodlužuje životnost drahých elektronek zesilovače až 20 krát. - Zajišťuje neuvěřitelnou spolehlivost a stejnorodý tón po celou životnost elektronek. - Není potřeba pořizovat drahé speciální sady elektronek. - Lze vytvořit a spárovat libovolnou kombinaci kompatibilních typů a značek elektronek. - Nepřetržitě monitoruje výkon každé výkonové elektronky a zobrazuje vadné elektronky, takže lze elektronky měnit individuálně dle potřeby.
• Integrované prvotřídní echo s pevně přiřazeným ovladačem Reverb pro každý kanál
• Nezávislé ekvalizační sekce pro každý kanál s individuální regulací basů, středů a výšek
• Klasické prezenční řízení jednotlivých kanálů pro účinné tvarování zvuku ve středním pásmu
• Součástí dodávky je robustní nožní přepínač pro volbu kanálu a funkci FX Loop
• Přepínač impedancí (4, 8 a 16 ohmů) pro přizpůsobení prakticky jakékoli reproduktorové skříni
• Vysoce kvalitní komponenty a výjimečně robustní konstrukce zajišťují dlouhou životnost

Vytvořte vlastní recenzi
1 hvězdička 2 hvězdičky 3 hvězdičky 4 hvězdičky 5 hvězdiček

Porovnat produkt