BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Behringer TRUTH B2030A

Behringer TRUTH B2030A
Behringer TRUTH B2030A Behringer TRUTH B2030A Behringer TRUTH B2030A Behringer TRUTH B2030A
SKU: B2030A

Aktivní dvoucestný referenční studiový monitor s vysokým rozlišením

Zobrazit údaje o produktu

K odeslání v rámci 5-8 pracovních dní

s DPH: 4 490,00 Kč bez DPH: 3 710,74 Kč
Doprava: 99,00 Kč
(zdarma při nákupu nad 5000,-)
kus

Buďte první recenzent

Monitor TRUTH

Pro své studiové nahrávky si přejete poctivost. Vzhledem k tomu, jak je vaše umění důležité, ji ve skutečnosti musíte vyžadovat! Proto jsme naše referenční monitory B2030A navrhli tak, aby neříkaly nic jiného než PRAVDU. Budou mít samozřejmě stále skvělý zvuk, pokud je zapojíte do své stereofonní aparatury nebo systému prostorového ozvučení videa, ale vyvíjeli jsme je s myšlenkou na studio – kde je každá nota, kterou zahrajete nebo zazpíváte, „pod mikroskopem“.

 

Postaven na základě dědictví

Monitor TRUTH B2030A má skvělé funkce standardně velkého aktivního monitoru TRUTH, zabalené do ještě kompaktnější skříně! Díky svému výkonu s vysokým rozlišením se aktivní dvoucestné referenční studiové monitory B2030A dokonale hodí pro nearfieldové monitorovací aplikace: od malých mixážních prostředí, až po vícekanálové sestavy pro prostorový zvuk. Naše monitory TRUTH B2030A dosáhly takového úspěchu, že jsme jich prodali tisíce a tisíce některým z nejkritičtějších uší planety.

 

Nenechte se oklamat rozměry

Navzdory malé velikosti může monitor TRUTH B2030A dosáhnout špičkových úrovní akustického tlaku (SPL), přesahujících 113 dB., Tyto monitory, buzené vestavěnými 80 a 35wattovými zesilovači v kombinaci s aktivním crossoverem, poskytují ultralineární frekvenční odezvu v rozsahu 50 Hz až 21 kHz.

 

Říkáme tomu „diplom reproduktoru o absolvování studia“

Po konečné montáži systém B2030A stráví půl hodiny u kalibračního technika, kde je úzkostlivě doladěn, aby byla zaručena ultralineární frekvenční odezva.

Když si monitor TRUTH B2030A kupujete, opravdu dostáváte ručně kalibrovanou jednotku. S každým monitorem B2030A dodáváme kalibrační certifikát, který ukazuje skutečnou frekvenční odezvu vašeho monitoru, jak byla testována v době výroby. 
Teprve po těchto přísných testech dostává reproduktor svůj absolventský diplom.

 

Basy pevné jako skála

Domácí stereofonní reproduktory knihovního stylu vás při reprodukci basů opravdu zklamou, hlavně kvůli tomu, že nejsou navrženy pro kritické poslechové aplikace. Proto záznamoví technici a producenti poslouchají projekty ze studiových referenčních monitorů nebo sluchátek studiové kvality. 6,75“ woofer s polypropylenovou membránou a dlouhým zdvihem v monitoru B2030A poskytuje hladké hluboké basy až do frekvence 50 Hz. Obsah basů není přehnaný, jak tomu může být u domácích reproduktorových systémů. Basy pevné jak skála, které jsou poctivou reprezentací zaznamenaného zvuku, plné jemných odstínů; zvuk prstů na strunách nebo rychlý pohyb vzduchu skrze dlouhé píšťaly kostelních varhan atd.

 

Proč polypropylenový woofer?

Jsme rádi, že se ptáte. Propylen je lehký a pevný, umožňující kuželu reproduktoru velmi rychle reagovat na rychlé přechodové špičky. Tento málo hmotný materiál kužele je také mnohem tužší než papír, což je důležité nejen pro udržení integrity basového obsahu, ale též kritické pro přesnost a věrnost středního pásma. Lité hliníkové šasi odolné proti deformaci udržuje integritu zavěšení a zajišťuje velmi účinné chlazení kmitací cívky i za extrémních provozních podmínek.

 

Neunavující, široký ideální prostor (sweet spot)

VF (vysokofrekvenční) obsah monitoru B2030A pochází od 0,75“ ferrofluidně chlazeného tweeteru s ultravysokým rozlišením namontovaném na našem patentově chráněném vlnovodu. Zatímco se studiové monitory některých našich konkurentů silně zaměřují na ideální prostor (optimální místo poslechu páru reproduktorů), náš vlnovod je navržen tak, aby vytvořil mnohem velkorysejší, širší poslechovou zónu. To znamená, že neuděláte díru do koberce na jediném místě, kde vše zní skvěle. Můžete se volně pohybovat uvnitř stereofonního obrazu, abyste nalezli ideální místo ve směsi pro subtilní nástroj nebo příležitosti pro umístění efektů.

Nebude vás rovněž ničit „únavový syndrom monitoru“, onemocnění způsobené dlouhodobým poslechem pronikavého vyššího středového a výškového obsahu, i během těch nočních mixážních směn, které mohou skutečně brnkat na vaše nervy.

 

Očekávejte to nejlepší

Do každého monitoru B2030A jsme zabalili 115 wattů zesílených dvěma zesilovači (včetně časově a fázově optimalizovaného aktivního crossoveru), což zaručuje, že budete mít ohromnou rezervu výkonu, kterou budete potřebovat pro skutečně tvrdou jízdu. Jedinečný vlnovod BEHRINGER a crossoverová síť s mimořádně nízkým zkreslením produkují absolutně lineární frekvenční odezvu s výborným rozptylem zvuku včetně vynikající tvorby stereofonního obrazu.

 

Navržen pro práci ve vašem prostředí

Ideálním prostředím pro poslech je místnost, která je „plochá“, tedy ani příliš odrazivá (s ozvěnami), ani příliš pohlcující (kde je zvuk tlumen). Ale protože žádná místnost není akusticky stejná, všechny monitory TRUTH se dodávají s výbavou pro fungování v širokém spektru situací. Vybavují se přepínači umožňujícími přizpůsobit NF a VF charakteristiky za účelem dosažení optimálních vlastností specifických pro vaše poslechové prostředí.

 

Vhodný pro všechna umístění

V ideálním případě by všechny reproduktory měly být umístěny od stěn, aby byla zaručena správná basová odezva. Ale nemějte obavy. Monitory B2030A mají přepínače kompenzace místnosti, takže je můžete umístit ke stěnám a dokonce do rohů. Stěny mají tendenci zvyšovat nízkofrekvenční obsah a rohy basy zdůrazňují ještě více. Ale náš monitor TRUTH je možné na zakázku upravit tak, aby po jednoduchém přepnutí jednoho nebo dvou přepínačů basovou odezvu poctivě přizpůsobil vaší situaci.

 

Vstupy XLR a 1/4“

Monitor B2030A je vybaven servo vyváženými vstupy s konektory XLR a ¼“ TRS umožňujícími připojit nejrůznější zdroje zvuku. Díky kompaktní velikosti a magnetickému stínění lze monitor TRUTH B2030A umístit poblíž video monitorů, počítačových displejů nebo digitálních zvukových pracovních stanic.

 

Rozhodující je poslech

Mohli bychom vás unudit k smrti vší tou technickou hantýrkou (máte-li tento materiál rádi, určitě vás potěší přehled specifikací ne konci příručky), věřit ovšem začněte, až si TRUTH poslechnete. Myslíme si, že budete souhlasit s tím, že v této třídě monitory B2030A nic nepřekoná. Porovnejte je s jakoukoli konkurencí a poslechněte si TRUTH!

Doplňkové údaje / Behringer TRUTH B2030A

Značka Behringer
Typ reproduktoru aktivní, studiové monitory
Možnosti zapojení XLR
Barva šedá
Pokročilé funkce Aktivní výhybka, magnetic shield
Dodávané příslušenství kabel
Rozměry repr. 6.5"
  • Ultralineární frekvenční odezva od 50 Hz do 21 kHz, s individuálními frekvenčními diagramy
  • Vestavěný 125wattový dvojnásobný zesilovací modul s enormní výkonovou rezervou
  • Tweeter s ultravysokým rozlišením, s ferrofluidním chlazením
  • 6 ¾“ woofer s velkým zdvihem, se speciální polypropylenovou membránou a litým hliníkovým šasi odolným proti deformaci
  • Řízené rozptylové charakteristiky a mimořádně velký ideální prostor (sweet spot) díky jedinečné technologii vlnovodu BEHRINGER
  • Síť aktivních výhybek s Linkwitz-Rileyovými filtry 4. řádu
  • Seřiditelnost na široký rozsah akustických podmínek a provozních režimů subwooferu
  • Samostatně řízený omezovač pro ochranu proti přetížení na nízké a vysoké frekvenci
  • Magnetické stínění umožňuje umístění blízko počítačových monitorů
  • Servo vyvážené vstupy s konektory XLR a ¼” TRS
  • Vysoce kvalitní komponenty a výjimečně robustní konstrukce zajišťují dlouhou životnost
  • Vymyšleno a navrženo společností BEHRINGER Germany
Název společnosti Místo obchodu Vzdálenost Informace skladu Cena dopravy* Cena*
Vytvořte vlastní recenzi
1 hvězdička 2 hvězdičky 3 hvězdičky 4 hvězdičky 5 hvězdiček

Porovnat produkt