BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

devolo WiFi 6 Repeater 5400

devolo WiFi 6 Repeater 5400
devolo WiFi 6 Repeater 5400 devolo WiFi 6 Repeater 5400 devolo WiFi 6 Repeater 5400 devolo WiFi 6 Repeater 5400 devolo WiFi 6 Repeater 5400 devolo WiFi 6 Repeater 5400
SKU: D 8964

Opakovač plug & play pro moderní bezdrátové připojení s Wi-Fi 6 a mesh systémem

Zobrazit údaje o produktu

OBRATEM U VÁS – MŮŽE SE LIŠIT V ZÁVISLOSTI NA VOLBĚ DOPRAVY A PLATEBNÍ METODY

s DPH: 4 490,00 Kč bez DPH: 3 710,74 Kč
Doprava: 99,00 Kč
(zdarma při nákupu nad 5000,-)
kus

Buďte první recenzent

Devolo WiFi 6 Repeater 5400 posílá vaše Wi-Fi do jakéhokoli koutu domova – a to s vysokorychlostní jistotou.
Ať už procházíte internet na tabletu nebo streamujete 4K na chytré televizi: Rychlost přenosu dat až 5400 Mb/s spolu s velkým pokrytím poskytovaným nejmodernějším standardem Wi-Fi 6 poskytuje každému zařízení bleskově rychlé připojení. Výkonné antény umožňují obzvláště velký počet současných připojení bez ztráty kvality – od potřeb domácí kanceláře až po streamování videa. A funguje s jakýmkoli routerem! Nastavení je hračka: jednoduše zapojte, stiskněte tlačítko WPS nebo použijte pohodlnou aplikaci devolo Home Network – a vaše turbo-WiFi je připraveno k použití. Dva porty gigabitového Ethernetu jsou také k dispozici pro kabelová zařízení, jako jsou chytré televizory, přijímače médií a herní konzole. To je kvalita devolo - s 3letou zárukou výrobce!

Doplňkové údaje / devolo WiFi 6 Repeater 5400

Značka devolo
Počet LAN 2 kus
Dodávané příslušenství documentation: printed install flyer
Transfer rate max. 5400 Mbps

Proč tento produkt?

  • Větší dosah s Wi-Fi 6: Rychle a snadno zvyšte dosah své stávající domácí nebo domácí kancelářské Sítě Wi-Fi – s rychlostí až 5400 Mb/s! Špičková kvalita příjmu pro streamování médií, jako jsou videokonference, Netflix, Prime a mnoho dalšího.
  • Kompatibilní se všemi zařízeními: Ať už používáte chytrý telefon, tablet nebo smart TV – opakovač devolo je kompatibilní se všemi Wi-Fi zařízeními a internetovými routery.
  • Nejlépe vybavené pro nejlepší připojení: Čtyři silné antény a OFDMA poskytují stabilní přenosové rychlosti pro velké množství zařízení, aplikací a současných uživatelů!

Proč opakovače devolo?

  • Konfigurace tlačítka: Je to tak snadné! Jediné, co musíte udělat, je stisknout jedno tlačítko na routeru a jedno na opakovači - pak je vše připraveno jít.
  • Dva gigabitové síťové porty: Porty gigabitového Ethernetu pro stacionární zařízení, jako jsou přijímače, chytré televizory a herní konzole.
  • Připraveno pro integraci sítě: Vytvoří síťovou síť s dalšími produkty Devolo Wi-Fi.
  • Funkčnost přístupového bodu, Airtime Fairness a crossband repeating

Proč devolo?

  • Aplikace devolo Home Network: Umožňuje nastavit rodičovskou kontrolu, časovou kontrolu nebo hostující Wi-Fi v žádném okamžiku. 
  • Maximální zabezpečení: Produkty devolo jsou vybaveny nejnovějšími šifrovacími standardy WPA2/WPA3 (bankovní standard), které zajišťují ochranu vašich dat. 
  • Nejmodernější technologie z Německa: devolo vyvíjí špičkové produkty pro miliony zákazníků po celém světě – s 3letou zárukou výrobce.
Název společnosti Místo obchodu Vzdálenost Informace skladu Cena dopravy* Cena*
Vytvořte vlastní recenzi
1 hvězdička 2 hvězdičky 3 hvězdičky 4 hvězdičky 5 hvězdiček

Porovnat produkt