BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

devolo WiFi 6 Repeater 3000

devolo WiFi 6 Repeater 3000
devolo WiFi 6 Repeater 3000 devolo WiFi 6 Repeater 3000 devolo WiFi 6 Repeater 3000 devolo WiFi 6 Repeater 3000 devolo WiFi 6 Repeater 3000 devolo WiFi 6 Repeater 3000
SKU: D 8960

Wi-Fi 6 pro jakoukoli síť Wi-Fi.
Extra výkon pro vaši Wi-Fi síť se standartem Wi-Fi 6.

Zobrazit údaje o produktu

OBRATEM U VÁS – MŮŽE SE LIŠIT V ZÁVISLOSTI NA VOLBĚ DOPRAVY A PLATEBNÍ METODY

s DPH: 2 990,00 Kč bez DPH: 2 471,07 Kč
Doprava: 99,00 Kč
(zdarma při nákupu nad 5000,-)
kus

Buďte první recenzent

Devolo Wi-Fi 6 Repeater 3000 opravdu dostane vaši Wi-Fi do jakéhokoliv zařízení. Standard Wi-Fi 6 nastaví smartphony, počítače, tablety a herní konzole do rychlého pruhu datové dálnice. Pak jsou vaše každodenní digitální zážitky, od videokonferencí až po online streamování, prostě zábavnější. Nejlepší na tom je, že tento Wi-Fi booster pracuje s jakýmkoli routerem a lze jej flexibilně rozšířit. Jednoduše jej zapojte a můžete si vychutnat přenosové rychlosti až 3000 Mb/s. Můžete také ovládat kabelová zařízení, jako jsou chytré televizory, přijímače médií a herní konzole prostřednictvím gigabitového síťového připojení. Konfigurace je hračka, když používáte tlačítko WPS, aplikaci devolo Home Network nebo webové rozhraní. Jednoduše rychlá Wi-Fi – to je to, co síťová řešení od devolo znamenají pro miliony zákazníků po celém světě – s 3letou zárukou výrobce!

Doplňkové údaje / devolo WiFi 6 Repeater 3000

Značka devolo
Počet LAN 1 kus
Dodávané příslušenství documentation: printed install flyer
Transfer rate max. 3000 Mbps
  • Větší dosah: Zvyšte dosah stávající Wi-Fi ve vaší domácí kanceláři nebo v celé domácnosti rychle a snadno – rychlostí až 3000 Mb/s!
  • Pro všechna zařízení: Ať už používáte chytrý telefon, tablet nebo smart TV – opakovač devolo je kompatibilní se všemi Wi-Fi zařízeními a internetovými směrovači.
  • Konfigurace stisknutím tlačítka: Funkce WPS znamená, že vše, co musíte udělat, je stisknout jedno tlačítko na routeru a na opakovači a vše je připraveno k použití.
  • Wi-Fi 6 standard: Vychutnejte si prohlížení při vysokých rychlostech až 3000 Mb/s a zvyšte kvalitu příjmu pro streamování médií (např. Netflix, Amazon Prime a mnoho dalších).
  • Inteligentní Wi-Fi: Datové streamy jsou automaticky upřednostňovány. Už žádné zaostávání během videokonference jen proto, že jiné zařízení stahuje aktualizaci.
  • Integrované síťové připojení: Gigabitový ethernetový port pro stacionární zařízení, jako jsou přijímače, chytré televizory nebo herní konzole.
  • Zvýšení rychlosti: Paralelní použití frekvencí Wi-Fi 2,4 a 5 GHz zvyšuje přenosové rychlosti (opakování v pásmu).
  • Maximální zabezpečení: Produkty devolo jsou vybaveny nejnovějšími šifrovacími standardy WPA2/WPA3 (bankovní standard), které zajišťují ochranu vašich dat. 
  • Aplikace devolo Home Network: Umožňuje nastavit rodičovskou kontrolu, časovou kontrolu nebo hostující Wi-Fi v žádném okamžiku. 
  • Funkce přístupového bodu: Opakovač lze také použít jako přístupový bod Wi-Fi za účelem vytvoření nové sítě Wi-Fi.
  • Připraveno pro integraci sítě: Vytvoří síťovou síť s dalšími produkty Devolo Wi-Fi. Ideální také pro rozšíření sítě devolo Powerline.
  • Nejmodernější technologie z Německa: devolo vyvíjí špičkové produkty pro miliony zákazníků po celém světě – s 3letou zárukou výrobce.
Název společnosti Místo obchodu Vzdálenost Informace skladu Cena dopravy* Cena*
Vytvořte vlastní recenzi
1 hvězdička 2 hvězdičky 3 hvězdičky 4 hvězdičky 5 hvězdiček

Porovnat produkt