BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pioneer DJ: Aktualizace aplikace DJM-REC pro živé vysílání a nahrávání pro iOS/iPadOS pro DJe.


2024/01/19

Aktualizace aplikace DJM-REC pro živé vysílání a nahrávání pro iOS/iPadOS pro DJe.
Živý přenos na různých platformách sociálních médií se zobrazením informací o skladbách, které přehráváte.

Proběhla aktualizace aplikace DJM-REC, která umožňuje vysoce kvalitní živé vysílání na různých platformách sociálních médií.

 

DJM-REC je aplikace pro DJs, která umožňuje snadné nahrávání a sdílení mixů pro snadnou sebepropagaci globálnímu publiku, když ji propojíte s Pioneer DJ / AlphaTheta DJ mixpulty pomocí USB kabelu.
Aplikaci si můžete zdarma stáhnout z App Store a vyzkoušet placené funkce zdarma po dobu 30 dnů.

 

 

 

  Vysoce kvalitní možnosti živého vysílání 

 

DJM-REC má nyní v aplikaci funkci živého streamování, což usnadňuje živé vysílání ve vysoké kvalitě na různých platformách sociálních médií.


Připojte svůj iPhone nebo iPad pomocí jediného kabelu USB ke kompatibilním DJ mixážním pultům s terminály Send/Return a vyberte platformu pro živé vysílání z DJM-REC a začněte streamovat.
Nyní můžete streamovat pomocí Mixcloud Live a Restream, stejně jako Twitch, YouTube, Facebook Live, Instagram, Snapchat a další platformy.
Ověřte si prosím u každé služby stav podpory živého vysílání.
Zobrazení informací o skladbách, které přehráváte ve svém streamu.

Připojením CDJ-3000 k DJM-A9, DJM-V10 nebo DJM-V10-LF nyní můžete zobrazit název skladby a interpreta, který právě hraje během vašeho živého přenosu, aby je diváci viděli v reálném čase. Pouhým připojením k DJM-REC bez potřeby jakékoli další aplikace lze informace o skladbě snadno začlenit do živého vysílání, což dále prohlubuje spojení s publikem a vylepšuje zážitek z živého vysílání.

 

 

  Snadné a kvalitní nahrávání DJ mixů 

 

Snadno nahrávejte ve vysoké kvalitě připojením svého iPhone/iPad ke kompatibilnímu DJ mixážnímu pultu pomocí jediného USB kabelu. Aplikace DJM-REC ovládá omezovač špiček v DJ mixu, aby se minimalizovalo digitální oříznutí a zkreslení, což vám umožní zachytit DJ mixy a analogové nahrávky ve vysoké kvalitě.

Pokud váš DJ mix není přímo kompatibilní s aplikací, můžete připojit audio rozhraní a mikrofon pro nahrávání a živé vysílání.

Je snadné vyladit nahraný zvuk a vytvořit klubový zvuk se zpracováním zvukového tlaku a basů v aplikaci a můžete snadno sdílet nahrávky se službami, jako je Mixcloud a SoundCloud, aniž byste je museli zpracovávat nebo upravovat v softwaru DAW.

 

Ještě lepší je, že když je CDJ-3000 zkombinován s DJM-A9, DJM-V10 nebo DJM-V10-LF a připojen k DJM-REC, automaticky se vytvoří seznam skladeb s názvy skladeb a umělců v nahraném data, umožňující efektivní správu mixů.

*Prosím aktualizujte svůj kompatibilní DJ mixážní pult nebo DJ přehrávač na nejnovější firmware. Kompatibilní mixéry jsou uvedeny níže.

https://www.pioneerdj.com/en/support/software/

 

 

Kompatibilní DJ mixážní pulty:


DJM-A9

DJM-V10

DJM-V10-LF

• DJM-TOUR1

• DJM-900NXS2

DJM-750MK2

DJM-450

 

Porovnat produkt