BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Beyerdynamic jmenuje Andrease Rappa novým výkonným ředitelem


2023/04/04

Heilbronn, 3. dubna 2023 - Andreas Rapp převzal s účinností od 1. dubna 2023 pozici generálního ředitele společnosti beyerdynamic. V této roli je u tohoto renomovaného výrobce zvukové techniky z Heilbronnu v Německu zodpovědný za provozní aktivity. Nahrazuje Edgara van Velzena, který společnost opouští.

 

 

Andreas Rapp přebírá vedení firmy beyerdynamic jako ve svém oboru uznávaný odborník. Rodák z Heilbronnu má rozsáhlé zkušenosti z různých vedoucích pozic ve službách inovativních světových značek spotřební elektroniky na prodejních a marketingových pozicích. Před návratem do beyerdynamicu byl Rapp viceprezidentem pro oblast EMEA ve firmě Jabra. Také pracoval čtyři roky v Libratone, z toho poslední tři jako viceprezident pro oblast EMEA. Mezi jeho předchozí pozice patří také místo regionálního ředitele pro střední Evropu značky Sonos, ředitele pro střední Evropu v Navman Europe LTD a globálního produktového a prodejního manažera pro sortiment spotřebních výrobků značky beyerdynamic. Svoji kariéru začal jako marketingový manažer v Harman International.

 

"Jsme nesmírně potěšeni, že jsme získali Andyho, jako zkušeného odborníka s rozsáhlou sítí kontaktů, zpět do naší společnosti," komentoval profesor Wolf Michael Nietzer, předseda dozorčí rady beyerdynamic. "Jsme si jisti, že významně přispěje k dalším úspěchům a pokračování pozitivního růstu značky beyerdynamic."

 

  Pro nového ředitele je jeho nová role a pozice záležitostí blízkou jeho srdci.

 

"Jsem nadšený, že se vracím do beyerdynamicu, kde jsem byl před 20 lety zodpovědný za prodej a produktovou oblast v oddělení spotřebních výrobků," zdůrazňuje Rapp. "V budoucnosti se spolu se všemi členy týmu beyerdynamic zaměříme na strategické a udržitelné cíle růstu, rozšíříme produktové portfolio s ohledem na budoucí technologie a posuneme povědomí o značce v mezinárodním měřítku. Zároveň se budeme snažit být agilnější a vystupovat jako společnost nabízející audio výrobky vysoké kvality, a to nám pomůže pružněji reagovat na nové požadavky zákazníků a trhu."

Porovnat produkt