BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Back to school: Sluchátka a reproduktory ocení ke vstupu do nového školního roku každý


2023/08/31

Ano, opravdu snad každý žák i student si aspoň občas poslechne rád hudbu.

 

A vstup do nového školního roku je pro mnohé rodiče ideální příležitostí k tomu, aby je vhodným dárkem motivovali k píli a co možná nejlepším výsledkům. Zde najdete tipy na sluchátka a přenosné bezdrátové reproduktory, které rozhodně udělaj&iacute radost. V obou případech vybíráme produkty Bose a Energy Sistem, které reprezentují atraktivní produkty ve dvou rozdílných cenových hladinách.

 

  Sluchátka pro ty, kdo si potrpí na to nejlepší

 

Bose QuietComfort Earbuds II s ANC a individuálním přizpůsobením zvuku každému uchu. Nejnovější generace výjimečných sluchátek legendární řady Bose QuietComfort s aktivním potlačením okolních ruchů si vždy při nasazení změří vlastnosti anatomie konkrétního ucha a přizpůsobí jim reprodukci. Kromě toho jsou oceňována pro výjimečnou kvalitu potlačení okolních ruchů a jedinečnou kvalitou zvuku i handsfree hovorů v rušném prostředí. Každý „špunt“ váží méně než 7 gramů, sluchátka hrají na jedno nabití až 6 hodin, a baterie vestavěná v pouzdře připojitelném přes USB-C umožňuje jejich další trojnásobné dobití. Systém dvou samostatných silikonových částí – koncovek do uší a pásku, pomocí kterého se sluchátka „zašroubují“ do ušního boltce – zaručuje velmi pevné, a přitom pohodlné uchycení v uších. S využitím aplikace Bose Music lze otestovat optimální utěsnění v uších a správný výběr koncovek, což přispívá k lepšímu zvuku i ANC.

 

 

  Absolutně bezdrátová sluchátka ve 4 barvách za skvělou cenu

 

Absolutně bezdrátová sluchátka Energy Earphones Urban 1 Bluetooth zaujmou především designem, čtyřmi barevnými variantami včetně dvou výrazných pastelových provedení a velmi atraktivní cenou. Komunikaci s telefonem zajišťuje bezdrátové technologie Bluetooth 5.0, na jedno nabití vydrží sluchátka hrát až 5 hodin a v ochranném pouzdře je lze navíc až 3krát plně dobít. Vestavěný mikrofon umožňuje telefonovat v režimu handsfree. Ve stavěny mají měniče o průměru 10 mm Na trhu jsou v černém, bílém, pastelově modrém a žlutém provedení.

 

  Bluetooth reproduktor, který může spadnout do vody a vyplave

 

Bose SoundLink Flex – Exkluzivní zvuk a bezkonkurenční odolnost. Bose SoundLink Flex si můžete vzít i na paddleboard nebo do bazénu na nafukovací lehátko. Nejen že je absolutně prachu i vodě odolný a neuškodí mu ani úplné ponoření, ale když spadne do vody, vyplave ihned zpátky na hladinu, a to poutkem nahoru! Kromě toho nabídne zvuk hodný značky Bose, která proslula vynikajícím poměrem kvality zvuku a hlasitosti v porovnání s rozměry reproduktorů. Při rozměrech jen asi 20 x 5,3 x 9,1 cm a hmotnosti něco přes 450 gramů ozvučí skvěle venkovní party a automaticky optimalizuje reprodukci podle toho, jestli stojí, leží, nebo visí. Speciální vlastní technologie minimalizuje zkreslení při vysoké hlasitosti a vestavěná lithium-iontová baterie poskytuje dostatek energie až na 12 hodin poslechu – dost na to, aby zajistil zábavu během celého dne. V nabídce jsou tři barevná provedení – černá, kouřová bílá a kamenná modř.

 

  Stereo Bluetooth reproduktor s vestavěným rádiem a slotem pro paměťovou kartu

 

Energy Sistem Urban Box 2 – čtyři atraktivní barevné varianty, rádio a slot pro kartu. Jen málo přenosných Bluetooth reproduktorů na trhu hraje opravdu stereo. Urban Box 2 od Energy Sistem s atraktivním designem a příjemnou textilní povrchovou úpravou to umí, a navíc má vestavěné FM rádio a slot pro paměťovou kartu. To se hodí, když se vám vybije telefon nebo když máte omezená mobilní data nebo jste v místě se špatným mobilním datovým pokrytím. Přímo z reproduktoru naladíte některou stanici nebo vložíte Micro SD kartu s uloženou hudbou a posloucháte dál. Díky technologii True Wireless Stereo lze jednoduše spárovat s dalším kompatibilním reproduktorem a zvýšit tak hlasitost při větších akcích. Jeho výkon je 10 W a na jedno nabití vydrží hrát až 12 hodin, plně nabitý je už za 3 hodiny.

 

Porovnat produkt