BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Soustřeďte se: neomezeně flexibilní nové beyerdynamic Blue BYRD


2021/11/08

Nová Bluetooth® sluchátka do uší Blue BYRD 2. generace kombinují ověřený, vysoce kvalitní zvuk značky s univerzálním použitím a plnou flexibilitou pro každodenní život.



Heilbronn, 28. září 2021 – Nové Blue BYRD 2. generace je náhlavní souprava Bluetooth® se sluchátky typu in-ear, která kombinuje osvědčený, vysoce kvalitní zvuk značky s všestranným využitím plně se přizpůsobující každodennímu životu. Blue BYRD umožňují plynule přecházet mezi poslechem hudby, telefonními hovory, prací, studiem nebo sportem – kdykoli a kdekoli.





MULTIFUNKČNÍ ZVUKOVÝ ZÁŽITEK A VÝBORNÉ PRO KOMUNIKACI



Nové Blue BYRD jsou vhodné pro širokou škálu použití a vynikají nejen výkonným zvukem, ale také vynikajícím mikrofonem pro nejlepší možný přenos hlasu. Sluchátka jsou vybavena nejnovějšími audio kodeky Qualcomm® aptX™ Adaptive a AAC a nejnovější generací připojení Bluetooth® 5.2. Jejich zvuk je vždy správně vyvážen bez ohledu na typ zařízení. Díky funkci Multipoint je možné spárovat Bluetooth® spojení se dvěma zařízeními současně. Mikrofon dokáže reprodukovat vlastní hlas uživatele ve sluchátkách pomocí funkce Sidetone a umožňuje tak navodit během telefonátu přirozeně znějící konverzaci. Technologie Qualcomm® cVc™ (8. generace) navíc snižuje rušivý hluk na pozadí. To zaručuje vynikající srozumitelnost, díky čemuž jsou Blue BYRD perfektním komunikačním zařízením a společníkem pro soukromé telefonní hovory, obchodní video schůzky v kanceláři, nebo na cestách. Headset lze také bezstarostně používat při cestování nebo cvičení, protože jeho certifikace IPX4 chrání před deštěm a vlhkostí. S univerzálním tří tlačítkovým dálkovým ovladačem lze také snadno ovládat hovory a přehrávání médií.



Díky jedinečnému plochému tvaru nabízí Blue BYRD vysoký komfort nošení po celý den. Speciální design sluchátek do uší zajišťuje, že nevyčnívají z ucha a nejsou téměř znatelné ani při relaxaci vleže. Díky praktickému nákrčníku jsou Blue BYRD vždy rychle po ruce a kdykoli připraveny k použití. Když se nepoužívají, nebo jste na cestách, lze pružný nákrčník snadno složit a uložit do praktického pevného pouzdra, které je součástí balení.



Konstrukce nákrčníku také umožňuje integraci výkonné baterie, která vydrží až 14 hodinový nepřerušovaný poslech. Přes USB-C se plně nabije za 1 h a 40 minut. Rychlé nabíjení po dobu 10 minut poskytuje 2 hodiny přehrávání a sluchátka lze stále používat i během nabíjení.



S NEJLEPŠÍ VÝBAVOU UVNITŘ I VENKU



Kromě vynikající kvality zvuku a hlasu podporované nejnovějšími technologiemi nabízí Blue BYRD další funkce: Google Fast Pair umožňuje velmi snadné párování. Jako náhlavní souprava s certifikací Amazon je kromě Google Assistant a Siri možný také přístup ke službě Alexa.



Blue BYRD lze také připojit k inovativní aplikaci beyerdynamic MIY. Funkce MOSAYC posouvá zvuk Blue BYRD na vyšší úroveň. Po dvouminutovém poslechovém testu lze zvuk a nastavení sluchátek pomocí aplikace personalizovat a zcela přizpůsobit individuální schopnosti sluchu uživatele. Sluchátka lze navíc pomocí aplikace neustále udržovat aktualizované nejnovějšími technologiemi.



Design modelové řady BYRD kombinuje jednoduchou eleganci a pohodlnou haptiku s výkonným zvukovým zážitkem. Nové Blue BYRD zaujmou elegantními dekorativními prvky vyrobené z eloxovaného a diamantem broušeného hliníku. Nákrčník z vysoce kvalitního silikonu se při nošení dokonale přizpůsobí pokožce a na obou koncích je opatřen kovem otryskaným skleněnými kuličkami. Součástí dodávky jsou kromě sluchátek silikonové náušníky pěti velikostí, pevné pouzdro a USB kabel.



Porovnat produkt