BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Nová generace mistrovských T1 a T5


2020/11/24

Třetí generace sluchátek Beyerdynamic sluchátek T1 a T5 zaujme hudební nadšence jedinečným zvukem a vysoce kvalitním designem.


Heilbronn, 1. září 2020 - nové modely beyerdynamic T1 a T5 – již třetí generace Hi-Fi sluchátek Tesla - kombinuje vynikající design s přesně vyladěným zvukem. Tato dvoje sluchátka nabízejí audiofily optimalizovanou akustiku a design, který je dalším krokem blíže k dokonalosti.


Vynikající designová kvalita sluchátek T1 a T5 byla oceněna také cenou German Design Award 2021, která je ocenila jako vítěze v kategorii „Vynikající produktový design - zábava“.







LEGENDÁRNÍ TECHNOLOGIE PRO ÚŽASNÝ ZVUKOVÝ OBRAZ


Sluchátka T1 a T5 vždy zaujala svým přesným, ale transparentním zvukem, který je podpořen legendární technologií Tesla společnosti beyerdynamic. Třetí generace těchto mistrovských děl posouvá zážitek na další úroveň poslechu.

 

Sluchátka T1 se svým otevřeným designem nabízejí holistický a skutečně trojrozměrný zvukový zážitek. Díky zvukovým měničům Tesla se posluchači budou cítit, jako by byli přímo uprostřed živého koncertu. S touto generací získá prostorový zvuk jemné zesílení basů pro teplejší zvukový zážitek.

 




T5 jsou uzavřená špičková sluchátka pro působivý zvukový zážitek. Posluchači si mohou plně vychutnávat hudbu, protože jsou izolováni od vnějších zvuků. Tato generace znovu vylepšuje zvukový zážitek, a to se zvláště autentickou reprodukcí, vyladěnou pro špičkový realismus, zejména v horních středech. Hlasy i nástroje jsou nyní jasně a zřetelně vnímatelné, zní jako na živém vystoupení.

 

Oboje sluchátka jsou vybavena měniči založenými na legendární technologii Tesla společnosti beyerdynamic. Reproduktory Tesla, vyvinuté a vyráběné v ústředí beyerdynamic v Heilbronnu, poskytují vysokou reprodukci zvuku, i když je zdrojem méně než dokonalý hudební přehrávač. Oba modely mají certifikaci Hi-Res Audio a zaručují přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení. Každá hudba je reprodukována se všemi jejími detaily - žádná jiná sluchátka se tak nepřibližují původní nahrávce.

Německá kvalita


V obou modelech se zvuková technologie setkává s prvotřídními materiály a designem. T1 a T5 mají uchycení mušlí z eloxovaného kartáčovaného hliníku; jejich hlavové mosty jsou pokryty Alcantarou®, která jim dodává speciální eleganci.

 

Kryt měničů modelu T1 je tvořený přesným, ale elegantním perforovaným vzorem, který byl obroben v lakované nerezové oceli pomocí složitého výrobního procesu. T5 vychází z designu sesterských sluchátek, ale jako uzavřený model má kryt pouzdra propracovanou strukturu s kartáčovaným a lakovaným hliníkem.

 

Oba modely mají náušníky, které zajišťují dokonalou vyváženost zvuku a jejich neuvěřitelně pohodlné nošení. Toho je dosaženo díky náplni ušních chráničů z paměťové pěny, která se teplem a tlakem přizpůsobuje tvaru hlavy. Prodyšné měkké velurové kryty sluchátek T1, díky nimž pohodlně padnou kolem uší. Sluchátka T5 jsou vyrobena ze syntetické kůže, která pomáhá chránit před vnějšími zvuky.

 

T1 a T5 mají kabely potažené textilem, které jsou zapojeny na obou koncích. Díky krytu jsou kabely pružnější a je radost s nimi manipulovat. Jelikož se jedná o zásuvné kabely, lze je také snadno vyměnit. Textilní plášť také chrání vysoce čisté měděné vodiče OCC7N, které zajišťují nejlepší možný přenos signálu. 



Porovnat produkt