BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Beyerdynamic Xelento (2. generace) - Oceněný Design


2023/05/16

Pojďme společně oslavit oceněný designový koncept Beyerdynamic Xelento, protože v roce 2023 získal jak cenu za produkční design Red Dot, tak mezinárodní cenu iF v kategorii audio.

 

 

 

Xelento je skutečně jedinečný klenot, který nabízí zvukový zážitek s nesrovnatelně vysokým rozlišením, kromě toho, že je nejkrásnějším produktem značky beyerdynamic, skutečným klenotem.

 

  OCENĚNÝ DESIGN SLUCHÁTEK XELENTO


V dnešním Světovém dnu designu s vámi chceme oslavit oceněný koncept designu sluchátek Xelento. Xelento (2. generace) je jedinečný klenot, který nabízí výjimečný zvukový zážitek s vysokým rozlišením. Propracovaný ergonomický design, precizní řemeslné zpracování a rafinovaný výběr materiálů s ušlechtilými detaily dělají ze špičkových sluchátek skutečný skvost.

 

  VÍTĚZ RED DOT 2023


Naše mistrovská sluchátka do uší udělala na porotu Red Dot velký dojem a byla oceněna cenou Red Dot Award v oblasti produktového designu.

 


  VÍTĚZ iF AWARD 2023


Také mezinárodní porotu iF Award ohromila naše ušlechtilá sluchátka do uší s technologií Tesla a udělila jim cenu iF Award 2023 v kategorii Audio.

Porovnat produkt