BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose Audio Pack je konečně tady!


2023/12/07

Ozvučení menších prostor určených k podnikání bylo vždy tak trochu na okraji zájmu výrobců a kdo tedy nechtěl nákladné řešení na míru, musel improvizovat.

Tento dlouhodobý problém, který se dosud v českém prostředí řešil legendární kombinací „nějakého receiveru a nějakých regálovek s možností montáže na zeď“ má konečně profesionální řešení v jedné krabici. Jmenuje se Bose Audio Pack a na rozdíl od výše uvedené náhodné kombinace nabízí plně funkční a robustní řešení bez hromady nepotřebných matoucích funkcí a navíc ho zapojí každý.

 


Bose Audio Pack se skládá z mnoha instalacemi prověřeného zesilovače BOSE IZA-190HZ, který nabízí dostatečný výkon pro čtveřici reproduktorů, volitelně vestavných podhledových anebo přiznaných s montáží na zeď. Tyto reproduktory zvládnou i přes drobné rozměry zesilovače skvěle ozvučit běžnou prodejnu, kavárnu, kadeřnictví atd, přičemž vše najdete v jednom balení včetně přehledného návodu na instalaci a zapojení. Zesilovač navíc zvládne i případné budoucí rozšíření o další reproduktory. Jako zdroj signálu je možné využít prakticky cokoli, zesilovač je vybavený dvěma analogovými vstupy na zadním panelu a jedním AUX zpředu. Přední panel nabízí i vstup pro mikrofon, sestava tedy nabízí i funkci pagingu, tedy plynulého přechodu mezi hudbou a zvukem mikrofonu a jde do něj zapojit i např. požární alarm.

 


Systém je dodáván v provedení s vestavnými podhledovými reproduktory FS2C nebo s FS2SE s montáží na kloubovém držáku na zeď v černém nebo bílém provedení.

 

BOSE AudioPack Pro C4W, white                 BOSE AudioPack Pro S4B, black              BOSE AudioPack Pro S4W, white

Porovnat produkt