BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose kombinuje Home Speaker a SoundLink


2020/02/17

Přenosné Bluetooth reproduktory Bose Revolve, Revolve+, Color a Micro lze nyní nově využít při rozvodu hudby v domě nebo bytě pomocí chytrých audiosystémů Bose Home Speaker. Tuto možnost umožňuje nová verze aplikace Bose Music.

Bose přichází s novinkou, která potěší uživatele chytrých audiosystémů Home Speaker. Ty jsou určeny ke streamingu prostřednictvím populárních hudebních služeb a umožňují bezdrátový rozvod hudby v domě nebo bytě v dosahu domácí Wi-Fi sítě. Nově lze ke komplexnímu domácímu systému připojit také jeden reproduktor z řady SoundLink. Na výběr je Bose Revolve, Revolve+, Color a Micro.

Tato funkce je k dispozici díky nové verzi aplikace Bose Music. Audio produkty Bose patří ke světově nejuznávanějším hudebním systémům. Kromě kompletů domácího kina existují dvě rodiny produktů pro přehrávání hudby – přenosné Bluetooth reproduktory a chytré audiosystémy pro domácnost, do nichž lze zařadit i vybrané soundbary. Bose uvedlo nyní novou verzi aplikace Bose Music pro chytré telefony s operačním systémem iOS a Android, kterou oba světy propojuje. Tato aplikace integruje do jedné hudební databáze populární hudební streamovací služby Spotify a Amazon Music a přidává k nim nepřeberné množství internetových rádií sdružených pod TuneIn. Všechny uvedené zdroje lze pomocí Bose Music streamovat s využitím domácí WiFi sítě přímo do audiosystémů Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker Portable, Bose Home Speaker 500, Bose Soundbar 500 a Bose Soundbar 700. Aplikace představuje pouze ovládací prvek, není závislá na dosahu Bluetooth a umožňuje synchronizované přehrávání vybrané hudby ve více místnostech najednou, tvorbu skupin a jednotné ovládání hlasitosti celého prostoru. Ovládat přehrávání může ze svého smartphonu každý člen domácnosti. Nově lze do aplikace Bose Music zahrnout také přenosné reproduktory Bose Revolve, Revolve+, Color a Micro.

Pomocí Bluetooth je možné propojit tento přístroj s jedním z výše uvedených chytrých audiosystémů a využít ho v dalším pokoji v rámci dosahu jako další zónu. Nejnovější verzi aplikace Bose Music lze zdarma stáhnout v obchodech AppStore a Google Play. Uživatelům, kteří využívali dosavadní verze, se tato možnost otevře po aktualizaci.

Porovnat produkt