BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose Noise Masking Sleepbuds II


2020/10/09

I na pohled ničím výjimečné špunty do uší mohou být zajímavým, sofistikovaným a hlavně účinným zařízením. Noise Masking Sleepbuds od společnosti Bose vypadají jako klasická hudební sluchátka.



Nemůžete spát? 


Každodenní stres, přepracovanost, vyčerpání a přesto se Vám nedaří dobře usnout. Chrápání, nebo hluční sousedé. Existuje spousty faktorů, které Vám nedají spát. Bose přináší druhou generaci Sleepbuds II s technologií maskování okolního ruchu. Nejedná se nikoliv o sluchátka, ale o samostatné aktivní ušní "pecky", které byly navrhnuty tak, aby jste je při spánku vůbec neregistrovali v uších.



 

 sleep


Ticho a klid, když jej potřebujete nejvíce.

 

Náhlé chrápání partnera vedle vás, nebo neutichajíci sousedi z vedlejšího bytu. Váš spánek přerušují nepředvídatelné události v průběhu spánku. Sleepbuds II jsou navrženy tak, aby Vám pohodlně seděly v uších, zatímco těsnění přidává pasivní redukci zvuku. 

 buds

 




Aplikace Bose Sleep 


Plná kontrola nad vašimi sluchátky Sleepbuds II je ve vašich rukou. Prozkoumejte knihovnu zvuků a stáhněte si své oblíbené zvuky maskující hluk a relaxační obsah, pomocí kterého si sestavíte svůj noční režim. Upravte si svůj prožitek nastavením hlasitosti, osobního buzení, přístupu k funkcím typu režimu bez telefonu, správy aktualizací produktu a dalších funkcí.. 

app




Prokazatelná studie


studie


Druhou generaci Bose Sleepbuds naleznete na našem eshopu za cenu 7490 korun.



Porovnat produkt