BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

BOSE Představuje nová QUIETCOMFORT 45


2021/09/24

Sluchátka, která změnila trh sluchátek…!

Již brzy v BaSys.



Bose představuje nová sluchátka QuietComfort 45, která nahradí legendární QuietComfort 35 II s vylepšenou ochranou proti hluku schopnou vytvořit ticho, ať už jste kdekoli. Nový režim AWARE Mode naopak nechá zvuky okolí pronikat k posluchači, sluchátka nabízí lepší srozumitelnost a izolaci hlasu a mimořádných 24 hodin provozu na jediné nabití. Budou dostupná již koncem října u autorizovaných prodejců BOSE.

„Bose QuietComfort se nestala legendou pro nic za nic“, říká Mehul Trivedi, ředitel divize Bose wearable audio. “To, co začalo jako produkt určený především pro cestování, se postupně stalo mnoha lidem celodenním společníkem, který jim pomáhá nejen se soustředit, ale má spoustu dalších výhod. Přeborníkem jsou především v oblastech, na kterých záleží nejvíce, pohodlí, výdrži baterie a zvukovém projevu. Nová QC45 posunují tyto vlastnosti na novou úroveň.“



Dva režimy — QUIET A AWARE


Sluchátka QuietComfort 45 umožňují pouze dva režimy nastavení, přičemž oba pracují na principu a s pomocí aktivního potlačení hluku okolí využívající zcela novou elektronickou část. V režimu Quiet Mode (režim aktivního potlačení okolního hluku) se pomocí mikrofonů umístěných na vnitřní i vnější straně sluchátek snímá hluk prostředí a patentovaný systém zpracování signálu jej následně potlačí. To je výhodné především v prostředích jako je vlak, letadlo nebo rušná kavárna, kde sluchátka vykouzlí ve zlomku vteřiny úžasně klidné místo, kde si můžete bez vyrušování vychutnat oblíbenou hudbu, podcast nebo film. Naopak režim Aware Mode přepne tuto funkci doslova „naruby“. Upraví zvuk okolí v poměru k signálu tak, abyste ho vnímali, jako byste poslouchali hudbu bez sluchátek, s volnýma ušima, což je výhodné pro okamžiky, kdy potřebujete být v kontaktu s okolím a nechcete sluchátka stále sundávat z hlavy.

Mimořádná izolace hlasu usnadňuje konverzace at už jste kdekoli


Snímání hlasu pro účely komunikace a zadávání hlasových povelů je další předností modelu s aktivním potlačením hluku. Sluchátka využívají tento systém pro odrušení mikrofonu od okolních hluků a ruchů jako například vrčení kávovaru nebo štěkání psa. Ty tak nebudou rušit ty, kteří poslouchají a hlas je díky tomu výrazně lépe srozumitelný. Přátelé nebo kolegové lépe rozumí a také povely pro hlasového asistenta jsou mnohem úspěšnější.

Návrat ikonického designu


QC45 na první pohled staví na vzhledu svých předchůdkyň a zachovávají všechny pro ně tak typické znaky, komfort, stabilitu a zvuk, které je učinily jasnou každodenní volbou. Měkké náušníky jsou nyní hladké, mezery mezi jednotlivými díly byly zmenšeny a sluchátka přitom zůstala odolná a lehká s možností složení do plochého pouzdra vhodného k přenášení v zavazadle (pouzdro je součástí balení). QC45 jsou k dispozici v dvou klasických provedeních, černém Triple Black a bílém White Smoke, obě v krásném matu. Přicházejí na trh, aby doplnila aktuální modelovou řadu modelů s potlačením hluku Bose QC Earbuds a Noise Cancelling Headphones 700 .

Tlačítka, MULTI-POINT připojení A SIMPLESYNC ve spojení s bOSE SOUNDBARy


Sluchátka QuietComfort 45 jsou mimořádně praktická především díky mechanickým tlačítkům, která můžete nahmatat i poslepu. Na pravé mušli jsou umístěna celkem čtyři, pro ovládání hlasitosti oběma směry, zapínání a párování a ovládání hovorů a přehrávání z připojeného zdroje. Jedno tlačítko je také na levé mušli, s jeho pomocí můžete přepínat mezi režimy potlačení hluku a pro mute mikrofonu během hovoru. Aplikace Bose Music nabízí další možnosti nastavení a použití, včetně připojení k dalšímu zdroji nebo pro spojení QC45 například s kompatibilními Bose Soundbary.

24 hodin provozu na jediné nabití pomocí USB-C


Sluchátka QC45 nabízí až 24 hodin provozu na jediné nabití, čímž hravě překonávají i ty nejdelší zaoceánské lety, až 20 hodin konferenčních hovorů nebo výdrž pro celonoční samostudium. Novinka se nabíjí pomocí USB-C konektoru, k plnému nabití je potřeba zhruba 2,5hodiny, už za 15 minut se ale sluchátka nabijí na přibližně 3hodiny provozu.

Porovnat produkt