BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose S1 Pro - Váš hudební systém pro léto


2021/06/21

Navržen s cílem získat ten nejlepší zvuk kdekoliv.

Multipolohový S1 Pro PA systém je ultimátním řešením vše v jednom, PA, podlahový monitor, kytarové kombo a Bluetooth® hudební systém. Navržený je především pro zpěváky, písničkáře, DJs a další hudebníky, přičemž konstrukčně vychází z technologie vyvinuté pro přenosné reproduktory Bose L1® a F1. S1 Pro poskytne skvělý zvuk kdekoli a kdykoli, nabízí neobyčejnou kombinaci výkonu, přenositelnosti a všestrannosti.



S1 Pro může být používán ve čtyřech různých polohách tak, aby vyhovoval širokému spektru aplikací – nakloněný na zemi, položený na stole, namontovaný na reproduktorovém stojanu nebo umístěn na boku (jako podlahový monitor). Vestavěné snímače detekují polohu reproduktoru a spouští funkci Auto EQ, která automaticky upravuje vnitřní nastavení systému pro každé umístění / aplikaci, což zajistí, že reprodukce bude vždy optimální bez ohledu na instalační polohu.

Díky Bluetooth lze snadno přehrávat z mobilního zařízení, na zbylých vstupech je skvělého zvuku dosaženo díky integrovanému zpracování ToneMatch®. Kromě toho mohou uživatelé dokoupit volitelný lithium-iontový akumulátor, pro využívání system na cestách bez přístupu k zásuvce 230V. Inteligentní nabíjecí obvody nabízejí možnost rychlého nabití akumulátoru, nebo využití plného výkonu systému se současným dobíjením.



Klíčové vlastnosti produktu Bose S1 Pro:

  • Hlasitá a kvalitní reprodukce z malého, praktického systému, který je připraven kdykoli a kdekoli
  • Lehká ultrapřenosná konstrukce je navržena pro bezprobémovou přepravu
  • Integrovaný tříkanálový mixážní pult
  • Kompatibilní se sandardními reproduktorovými stojany o průměru 35mm
  • Připojení XLR, 6,3mm jack, 3,5mm jack (aux), bluetooth
  • Automatický ekvalizér
  • Provoz na baterii až 11 hodin
  • Rozměry : 330 x 241 x 286 mm

Bose S1 pro je k dostání na našem e-shopu za cenu 15 990 Kč

Porovnat produkt