BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

BOSE PŘEDSTAVUJE FLEX SOUNDLINK


2022/02/14

DO KAŽDÉHO PROSTŘEDÍ!

Zcela nový, odolný, přenosný Bluetooth reproduktor s nejlepším zvukem ve své třídě.



Bose vítá nový přírůstek do své legendární rodiny Bluetooth reproduktorů SoundLink: SoundLink Flex. Flex poskytuje nejlepší zvukový projev v kategorii přenosných reproduktorů své velikosti ve zcela novém, snadno uchopitelném a ultraodolném designu. Je nabitý exkluzivními technologiemi Bose, které poskytují hluboký, čistý zvuk, který je dostatečně silný, aby zaplnil váš obývací pokoj a dostatečně hlasitý pro jakékoli venkovní dobrodružství. Přidává patentovanou technologii Bose PositionIQ™, která automaticky detekuje orientaci reproduktoru, takže ať už reproduktor stojí na stole, visí nebo leží na zádech, je optimalizován tak, aby poskytoval bohatý a realistický zvuk. Jeho stupeň vodotěsnosti a prachuvzdornosti IP67 v kombinaci s výdrží baterie až 12 hodin z něj činí odolného a přenosného pracanta.





REVOLUČNÍ VÝKON PRO MOBILNÍ AUDIO


Flex využívá každý kousek svého těla k reprodukci úžasného zvuku. Vlastní měnič – tak velký, jak se vejde – maximalizuje čistotu, takže můžete slyšet každý nástroj, čisté vokály a basy, které můžete cítit v hrudi. Kombinuje se s duálními protilehlými pasivními zářiči, které brilantně přeměňují vibrace na výkonný zvukový výstup z kompaktního reproduktoru. Vlastní technologie digitálního zpracování signálu (DSP) společnosti Bose dramaticky minimalizuje zkreslení, takže vždy uslyšíte přirozený, plný zvuk.



Bose SoundLink Flex dynamicky detekuje svou polohu a automaticky přizpůsobí ekvalizér tak, aby poskytoval nekompromisní zvuk prostřednictvím technologie Bose PositionIQ. Ať už je Flex svisle na kuchyňské lince, visí na batohu nebo leží naplocho vedle bazénu, nemusíte dělat nic, abyste zajistili optimální kvalitu zvuku.



TĚŠÍ SE NA KAŽDOU KAPKU, POLITÍ A TO VŠE V NÁDHERNÉM, OMYVATELNÉM DESIGNU


Díky krytí IP67 a prémiovým materiálům je SoundLink Flex robustní a odolný – připravený na cokoli, co vám den přinese. Jeho zadní strana z měkkého silikonu a ocelová mřížka s práškovým nástřikem jej chrání před pády a nárazy a jsou odolné vůči korozi a UV záření. Jeho utěsněné akustické komponenty udrží vodu, prach a nečistoty mimo přístroj a neohrozí zvukový výkon. Dokonce vyplave na hladinu po náhodném pádu do vany, bazénu nebo oceánu. A jeho odolné poutko lze snadno připevnit ke karabině nebo přezce na tašce nebo zavěsit na háček ve sprše nebo na plážovém křesle.



Flex měří 20cm na šířku, 5,25cm do hloubky a 9cm na výšku a váží kolem 0,5kg, takže Flex bez námahy padne do ruky, dobře se drží, když ho chytíte a odejdete, a vypadá elegantně na vaší poličce. Nabízet se bude ve třech nádherných barvách: černá, bílá kouřová nebo kamenná modrá.



SPOJÍ SE BĚHEM VTEŘIN, FUNGUJE CELÝ DEN, HRAJE PERFEKTNĚ


Nastavení SoundLink Flex je přímočaré s jednoduchými hlasovými výzvami pro spárování Bluetooth s vaším telefonem nebo tabletem během několika sekund. Pamatuje si až osm připojení pro bezproblémové přepínání z jednoho zařízení na druhé. Pomocí aplikace Bose Connect můžete ovládat Flex, přizpůsobovat nastavení a přijímat nejnovější aktualizace softwaru. A tlačítka na reproduktoru umožňují zapnout/vypnout, zvýšit/snížit hlasitost, připojit se k Bluetooth a přehrávat, pozastavovat nebo přeskakovat skladby. Můžete také přistupovat k hlasovému asistentovi svého telefonu nebo přijímat a uskutečňovat hovory s výjimečnou čistotou prostřednictvím vestavěného mikrofonu.





Flex má dobíjecí lithium-iontovou baterii, která nabízí až 12 hodin přehrávání – dost na to, abyste vydrželi na celodenní rodinné setkání nebo líné odpoledne v parku. Flex využívá nabíjení USB-C® s nabíjecím portem strategicky umístěným na boku přístroje, takže můžete Flex nabíjet a současně hrát v jakékoli poloze.





Spárujte druhý reproduktor SoundLink Flex nebo Bose Bluetooth pro Stereo Mode (levý-pravý kanál) nebo Party Mode (současné přehrávání hudby).

Když jste doma, Flex bezchybně spolupracuje s jedním nebo více chytrými reproduktory a soundbary Bose a rozšiřuje tak váš zážitek z poslechu pomocí technologie Bose SimpleSync. Když je Flex připojen, požádejte svého hlasového asistenta, aby přehrával hudbu na vašem chytrém reproduktoru, a obsah se bude přehrávat současně na obou.

Porovnat produkt