BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose Soundbar 300


2021/01/14

Bose představuje na našem trhu Smart Soundbar 300, který výrazně vylepšuje zvuk plochých televizorů, zlepšuje srozumitelnost filmových dialogů a díky technologiím a zvukovým vlastnostem je vhodný také pro působivou reprodukci hudby.


300-1

Na tomto soundbaru demonstruje Bose opět svou schopnost vytvořit z malého přístroje opravdu velký zvuk. Spolu s dalšími kompatibilními produkty lze také zařadit do komplexního systému ozvučení domácnosti. Americký výrobce audiotechniky Bose uvádí na náš trh nový Smart Soundbar 300, který se zařazuje mezi základní model Bose TV Speaker a špičkový Bose Soundbar 700. Bose Smart Soundbar 300 dokáže vytvořit z jednoho přístroje o rozměrech 5,6 cm x 69,5 cm x 10,3 cm umístěného pod televizorem působivý prostorový zvuk, zlepšuje čistotu a srozumitelnost dialogů a nabízí až neuvěřitelně bohaté basy pro filmy, hudbu i hry.





Prostorový zvuk vytváří dva z celkem pěti instalovaných reproduktorů, které jsou umístěny v bocích soundbaru a vysílají zvuk, který se následně odráží od stěn. Zapojení je velmi snadné – stačí propojit s televizorem pomocí HDMI nebo optického audio kabelu a spárovat s domácí Wi-Fi sítí.Chytré ozvučení a propojení s dalšími produkty. Již název Bose Smart Soundbar 300 naznačuje, že novinka je vybavena řadou chytrých funkcí. Pomocí aplikace pro chytré telefony Bose Music můžete soundbar ovládat, jednoduše procházet a vybírat obrovské množství online hudby a internetových rádií z populárních služeb Spotify, Deezer, TuneIn a dalších, a také pracovat s hlasovými asistenty Alexa a Google Assistant (v naší zemi nejsou zatím tyto služby podporovány). Kromě toho lze spolu s kompatibilními reproduktory snadno vytvářet skupiny a zajistit tak komplexní bezdrátový systém ozvučení domácnosti ovládaný z telefonu. Vybírejte si, ve kterých místnostech bytu a jak hlasitě bude hrát stejná hudba. 








300-1



Největší možnosti a komfort nabízí v tomto ohledu propojení s dalšími kompatibilními reproduktory Bose (řady Home Speaker). Dále lze soundbar propojit s produkty kompatibilními s protokolem AirPlay 2 a Spotify Connect. Chcete sledovat televizi a nerušit ostatní členy domácnosti? Pro tento účel je k dispozici technologie Bose SimpleSync™, která umožňuje mimořádně jednoduché spárování soundbaru s kompatibilními produkty Bose, například sluchátky.



Uživatelé, kteří chtějí ještě silnější zážitek, mohou k Bose Smart Soundbar 300 připojit navíc bezdrátový basový reproduktor Bose BassModule 500 a bezdrátové zadní reproduktory Bose Surround Speakers. Bose Soundbar 300 je nyní k dispozici u nás a autorizovaných prodejců Bose za doporučenou koncovou cenu 12 490 Kč.

Porovnat produkt