BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

BOSE PŘEDSTAVUJE SMART SOUNDBAR 900


2022/04/05

Dokonalý bezdrátový reproduktor typu vše v jednom, to je Soundbar 900 s Dolby Atmos a prostorovou technologií Bose.



Bose představuje nový Smart Soundbar 900 — reproduktor vybavený Dolby Atmos, který poskytuje bezkonkurenční přednes hudby a doprovodného zvuku filmů. Díky patentovaným prostorovým technologiím pozvedává Bose Soundbar 900 zvuk ve formátu Dolby Atmos oddělením nástrojů, dialogů a efektů a poté je umísťuje do diskrétních částí místnosti – daleko nad posluchače, zcela vpravo a vlevo. Umí také vylepšit snímky bez Dolby Atmos tím, že poskytuje srovnatelný zážitek bez ohledu na to, co posloucháte nebo sledujete. Díky HDMI eARC se Soundbar 900 připojí k televizoru jediným kabelem, je vybaven Wi-Fi a Bluetooth, nabízí ovládání pomocí Google Assistant a Amazon Alexa*, jednoduchou aplikací pro dotykové ovládání pomocí smartphonu nebo tabletu a je kompatibilní se Spotify Connect, AirPlay 2 a pomocí aplikace se všemi ostatními chytrými reproduktory Bose pro prémiový zvuk Multiroom. Soundbar 900 je výkonné zařízení typu vše v jednom.

DOLBY ATMOS S VYUŽITÍM PROSTOROVÉ TECHNOLOGIE BOSE





Smart Soundbar 900 vám nabídne poslech vaší hudby nebo filmů zcela novým způsobem. Kombinací vlastních polí, dipólových měničů a nízkoprofilových měničů s prostorovými technologiemi Bose vytváří dokonalou kopii reálného prostředí, kterou žádný jiný reproduktor nemůže napodobit.



Zatímco konvenční zvukové projektory vybavené Dolby Atmos vytvářejí zvuk „nad hlavou“, Smart Soundbar 900 ale umí více. Technologie Bose PhaseGuide přidává další rozměry stejně přesně a umísťuje a „připíná“ odlišný zvuk vpravo a vlevo tam, kde nejsou žádné reproduktory. Vrtulník se tedy vznáší nad vámi – zatímco herci běží kolem vás, nikoli přes vaši obrazovku. Nebo zpěvák při vystoupení stojí uprostřed vlevo – a vy je slyšíte hrát ve svém pokoji uprostřed vlevo. Když není k dispozici žádný obsah Dolby Atmos, jsou horizontální prostorové efekty stejně účinné a vertikální zážitek přebírá technologie Bose TrueSpace, která remixuje signály a přidává „efekt výšky“ bez přidání stropního reproduktoru. A pokud vybavení nebo umístění systému naruší kvalitu zvuku, patentovaná technologie ADAPTiQ to automaticky opraví a pokaždé optimalizuje výkon pro každý prostor.





VELIKOST A DESIGN


Soundbar 900 je pouhých 6 cm vysoký, něco málo přes 10 cm hluboký a 104 cm dlouhý. Vyznačuje se oválným designem, kovovou mřížkou, precizními spoji, čistými liniemi a leštěnou deskou z tvrzeného skla odolnou proti nárazu. Krásně se hodí pod televizory s úhlopříčkou 50" a větší.





JEDNODUCHOST, KOMPATIBILITA, OVLÁDÁNÍ


Bose Smart Soundbar 900 poskytuje mimořádné výkony ve všech svých provozních režimech. Nastavení je přímočaré díky HDMI eARC a jedinému HDMI kabelu, který se zapojuje mezi soundbar a televizor. Díky Wi-Fi je přístup ke Spotify Connect a AirPlay 2 skutečně snadný; rozhraní Bluetooth trvá spárování s telefonem nebo tabletem jen několik sekund. Vestavěné hlasové ovládání pomocí Google Assistant a Amazon Alexa* se rozšiřuje na přijímání a uskutečňování hovorů a umožňuje exkluzivní funkci Bose Voice4Video, která zapne televizor na požadovaný kanál nebo vstup – pouze jedním příkazem.



Pro skutečnou flexibilitu 900 bezproblémově a bezdrátově spolupracuje s basovými moduly Bose a zadními reproduktory pro úplnější zážitek z domácího kina; Inteligentní reproduktory Bose pro systém pro více místností nebo pro celý dům; a nová sluchátka QuietComfort 45 pro dokonalý soukromý večírek. Aplikace Bose Music pomáhá s párováním, personalizací a aktualizacemi.





O SPOLEČNOSTI BOSE CORPORATION


Bose Corporation byla založena v roce 1964 Dr. Amarem G. Bosem, tehdejším profesorem elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology. Dnes se společnost řídí svými základními principy a investuje do dlouhodobého výzkumu s cílem vyvinout nové technologie se skutečnými výhodami pro zákazníky. Inovace Bose prošly desetiletími a průmyslovými odvětvími a vytvořily a transformovaly kategorie v oblasti zvuku i mimo něj. Produkty Bose pro domácnost, v autě, na cestách a ve veřejných prostorách se staly ikonickými a změnily způsob, jakým lidé poslouchají hudbu.

*Hlasový asistent Amazon Alexa je dostupný pouze ve vybraných regionech.



Porovnat produkt