BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

USB Videobar ™ VB1 posouvá úroveň čistoty zvuku a videa pro konferenční prostory


2021/04/06

Všem zúčastněným poskytuje špičkový obraz a zvuk, ať už jsou kdekoli.



FRAMINGHAM, 16. února 2021 - Společnost Bose Professional dnes oznámila uvedení konferenčního zařízení USB Bose Videobar ™ VB1 typu „vše v jednom“, které přináší prémiový obraz a zvuk do dnešních konferenčních prostor, což umožňuje uživatelům být kvalitně vidět a slyšet. Šest mikrofonů se aktivně zaměřuje na hlasy v místnosti a potlačuje ostatní hluk. Patentované reproduktory Bose reprodukují přesný zvuk vyplňující místnost, přehrávají zvuk Bluetooth® a zajišťují, aby hlasy zněly přirozeně a jasně. 4K ultra HD kamera poskytuje křišťálově čisté video, takže vzdálení účastníci mohou vidět přednášející i všechno ostatní v místnosti.



Díky připojení pomocí jediného USB kabelu není u stolu potřeba samostatných audio a video kabelů pro připojení počítače a Videobar VB1 lze umístit tak, aby vyhovoval danému prostoru, a to jak pomocí přiloženého stolního stojanu nebo sady pro montáž na zeď. Všechny možnosti připevnění umožňují naklánění, aby byl obraz optimálně vycentrován.


300-1



Bose Videobar ™ VB1 je certifikovaný společností Microsoft Teams a připojuje se k existující síťové infrastruktuře a bezproblémově se integruje s oblíbenými cloudovými službami třetích stran, včetně Microsoft Teams, Google Meet, Zoom a dalších. Funkce vzdálené správy a konfigurace usnadňují nasazení a správu odkudkoli, ať už jde o jednu jednotku nebo až tisíc nainstalovaných v konferenčních místnostech po celém světě.



300-1




Videobar ™ VB1 lze snadno konfigurovat pomocí softwaru Bose Work Configuration, který je k dispozici jako aplikace nebo prostřednictvím webového prohlížeče; a správu zařízení lze provádět na dálku pomocí aplikace Bose Work Management, která zobrazuje stav v reálném čase a umožňuje snadné změny v jedné jednotce nebo v celém systému. Pomocí smartphonu nebo dodávaného infračerveného dálkového ovladače lze nastavení ovládat v reálném čase pomocí mobilní aplikace Bose Work pro snadné nastavení hlasitosti, ztlumení / ztlumení, posouvání, naklánění, přiblížení, předvolby a párování Bluetooth. Uživatelé mají další možnost připojení smartphonu prostřednictvím připojení Bluetooth, aby mohli používat Videobar ™ VB1 jako samostatný hlasitý hands free nebo streamovat hudbu. Ať už se jedná o rychlé ranní odbavení nebo o odpoledním workshopu, Bose Videobar ™ VB1 pomáhá týmům vidět více, slyšet lépe a pracovat tak co nejefektivněji.

Porovnat produkt