BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

devolo: BEZPROBLÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO NÁŠ FOTOVOLTAICKÝ SYSTÉM


2023/11/24

Stefan Hölzler, ET-König GmbH:

"Naše společnost se rozhodla pro produkty devolo, abychom mohli našim zákazníkům nabídnout spolehlivé spojení mezi routerem a fotovoltaickým systémem. Výhody, které to přináší nám i našim zákazníkům, jsou působivé."

 

 

  Proč devolo?

 

"Odpověď je jednoduchá: devolo nabízí jediné produkty, které fungují bez jakéhokoli stresu a nezpůsobují žádné problémy ani na dlouhé vzdálenosti. Kvalita výrobků devolo je také vynikající ve srovnání s různými konkurenčními produkty.

 

   Jaké jsou výhody výrobků devolo?

 

- Instalace Plug & Play: Pro naše techniky a zákazníky je instalace produktů devolo mimořádně jednoduchá. Nevyžaduje žádné zdlouhavé připojování ani složitou konfiguraci. Adaptéry devolo Magic jednoduše zapojíte do zásuvek a jsou připraveny k použití.

 

- Škálovatelnost: Sítě devolo lze kdykoli rozšířit. Pokud chceme v budoucnu změnit požadavky na síť, můžeme jednoduše přidat další adaptéry devolo, aniž by to ovlivnilo stávající infrastrukturu.

 

- Přehled o síti: Indikátory LED na adaptérech devolo poskytují okamžitou zpětnou vazbu o tom, zda připojení existuje, nebo ne. Pokud používáme více adaptérů, můžeme stav připojení sledovat také prostřednictvím aplikace devolo. To výrazně usnadňuje řešení problémů a obsluhu.

 

  Máte nějaké praktické tipy z terénu?

 

Z našich praktických zkušeností jsme shromáždili několik cenných tipů pro používání produktů devolo:

 

- Než adaptéry devolo Magic umístíte na jejich konečné místo, je užitečné je nejprve krátce zapojit vedle sebe. Tímto způsobem si můžete být jisti, že dojde k propojení, než adaptéry strategicky umístíte.

 

- Abyste zajistili stabilnější přenosovou rychlost, měli byste se vyhnout více distributorům. Přímé připojení zásuvek nabízí nejlepší výkon.

 

Celkově byla společnost devolo velkým pomocníkem při nastavování a správě našeho fotovoltaického systému. Díky jejich spolehlivým produktům a snadnému používání se můžeme soustředit na to, na čem skutečně záleží - na úspěch našeho podnikání a spokojenost našich zákazníků.

Porovnat produkt