BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Dioptrická skla pro audio brýle Bose Frames


2020/09/01

Audio brýle Bose Frames představují velmi originální prostředek pro osobní poslech hudby. Standardně se tyto brýle dodávají s černými slunečnými skly a volitelně jsou k dispozici také modrá a růžová skla. Optik Studio Jana Čížková sídlící na Praze 8 se nyní nově specializuje na profesionální výrobu a zasazení dioptrických skel do těchto unikátních brýlí.


Praha, 1.září 2020 – Uživatelům speciálních hudebních brýlí Bose Frames nabízí nyní pražské Optik Studio Jana Čížková možnost profesionální výroby a zasazení dioptrických skel. Studio se zároveň stává autorizovaným prodejcem těchto brýlí a tuto službu mohou využít jak stávající majitelé Bose Frames, tak i zákazníci, kteří zakoupí brýle přímo v showroomu na Praze 8. Přímo na místě je možné také osobně vyzkoušet audio vlastnosti zmíněných brýlí. Bose Frames umožňují poslech hudby pomocí speciálních miniaturních reproduktorů instalovaných ve stranicích brýlí a úzce směrovaných k uším posluchače. K telefonu se brýle připojují bezdrátově pomocí Bluetooth a díky vestavěnému mikrofonu fungují také jako handsfree.


“Jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům nově nabídnout unikátní audio brýle od legendárního výrobce Bose a jsme jediná optika v České republice, která se na jejich osazení dioptrickými skly specializuje. Po vlastním vyzkoušení a optimalizaci skel pro obroučky Bose Frames jsme nyní připraveni vyrobit a zasadit do nich jakákoli skla z kompletního sortimentu,” říká Jana Čížková, majitelka Optik Studio Jana Čížková. 


Výroba dioptrických skel do Bose Frames probíhá na základě osobní návštěvy zahrnující zjištění parametrů nutných pro výrobu brýlí a trvá zpravidla do deseti pracovních dnů.


V nabídce jsou dva modely Bose Frames, ženy obvykle volí brýle Bose Frames Rondo se zaoblenými obroučkami. Na jedno nabití hrají až 3,5 hodiny a brýle samotné jsou na trhu standardně s černými slunečnými skly za 6 290 Kč. Jejich osazení dioptrickými skly je samostatnou doplňkovou službou.

Porovnat produkt