BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Energy Sistem Lol&Roll - Pop dětská sluchátka


2022/01/21

SVĚT ZVUKU PRO TY NEJMENŠÍ



Lol&Roll je vesmír audio produktů speciálně navržených pro nejdobrodružnější chlapce a dívky. Stejně jako vy! Takže si můžete vždy bezpečně vychutnat hudbu. Používáme pouze materiály vhodné pro děti a všechna naše zařízení mají limit hlasitosti. Skvělá zábava zaručena!





VÍCE PŘEHRÁVÁNÍ, MÉNĚ PAUZY. VÍTEJTE V KAPELE LOL&ROLL



Anne, Luca a Yoko se chystají zahájit nejbláznivější a nejzábavnější koncert, jaký jste kdy viděli. Přístroje jsou připraveny. Diváci už poskakují na svých sedadlech... Jediné, co chybí, jste vy! Připojte se ke kapele Lol&Roll na tomto jedinečném dobrodružství plném hudby, energie a přátelství.


BEZPEČNÉ
PRO DĚTI





ODNÍMATELNÝ
KABEL





SDÍLENÍ
HUDBY





PARÁDNÍ
SAMOLEPKY





KARTONOVÁ
HRAČKA





MIKROFON








PŘESUŇTE SE DO ANNINA RYTMU



Ahoj! Jsem Anne, zpívám a hraji na basu v kapele. Nemůžu přestat tančit a poskakovat! Každý kout domu se stává mým jevištěm. Slyšíte rytmus nástrojů? Přidejte se k nám a nechte se unést hudbou! Stát na místě není možné.



ZAHRAJ SI TO S YOKO



Jsem Yoko, kytaristka kapely. Miluji poslech své hudby na jakémkoli digitálním zařízení. Nasadím si sluchátka, stisknu tlačítko play a nechám koncert začít! Technologie je skvělá zábava a také nám všem umožňuje sdílet naše oblíbené skladby. Na který playlist tančíte nejvíce?



ZÁBAVA ZAČÍNÁ U LUCY



Jmenuji se Luca a hraji na bicí. Miluji vytváření zvuků s čímkoliv, co najdu! Hudba volně plyne, kdykoli se kapela sejde. Také rád recykluji. Věděli jste, že můžete znovu použít plechovky a lžíce k sestavení bicí soupravy doma?





Porovnat produkt