BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Energy Sistem MP3 přehrávač, ideální pro běh a chůzi


2021/08/24

Někteří lidé rádi poslouchají své oblíbené skladby, podcasty nebo rozhlasové pořady, když si jdou zaběhat nebo se prochází, ať už venku nebo uvnitř. V tomto případě je použití MP3 přehrávače jednou z nejlepších možností díky své lehkosti a univerzálnosti.



Výhody poslechu hudby při cvičení nebo sportu


Mp3 přehrávače mají stále své místo ve společnosti, ve které jsme vysoce závislí na chytrých telefonech, protože nám pomáhají „odpojit se“ při rekreačních aktivitách, jako je cvičení.

Řada studií potvrdila, že poslech hudby má pozitivní vliv na naši mysl, pomáhá nás motivovat a zmírňovat naše utrpení. Píseň nebo beat může být spojen s optimální náladou, která nám pomáhá zlepšit kvalitu naší fyzické aktivity zvýšením vytrvalosti a snížením vnímané námahy.

MP3 přehrávač, který potřebujete, v závislosti na cvičení, které děláte


MP3 PŘEHRÁVAČE PRO BĚŽCE


Pokud jste běžec a při joggingu dáváte přednost MP3 přehrávači, můžete jej pohodlně nosit připnutý k tělu, pak je jednoduché vzít sebou i sportovní příslušenství. Kromě možnosti připnout mp3 přehrávač k FM pásmu, má MP3 Clip BT Sport Greenstone s technologií Bluetooth 16 GB vnitřní paměť a možnost rozšíření pomocí karty microSD.





MP3 PŘEHRÁVAČE PRO TREKKING


Při procházkách krajinou potřebujete co největší volnost pohybu, protože někdy musíte držet hůl nebo se opřít, když stoupáte po malé skále, na kterou narazíte po cestě. Kromě toho turisté často nosí batoh se zásobami, jako je voda nebo ořechy, a proto potřebují bezdrátový přehrávač MP3 s praktickým klipem, jako je například MP3 Clip Bluetooth Mint. Dodává se s 8 GB vnitřní paměti, kterou lze rozšířit pomocí karty microSD.





CHŮZE PŘI POSLECHU HUDBY


MP3 Clip Coral je nejlepší volbou pro ty, jejichž oblíbeným cvičením je procházka po městě nebo speciálně navržených oblastech, ale kteří nepotřebují tolik svobody pohybu. Má 8 GB vnitřní paměť, kterou lze rozšířit díky microSD kartě, vestavěné FM rádio a šikovnou sponu pro připojení k oblečení při cvičení.





Nezapomeňte, že náš internetový obchod má různé MP3 přehrávače a MP4 přehrávače , plus sluchátka navržená speciálně pro sporty, které při poslechu hudby učiní cvičení nesmírně uspokojivým zážitkem.

Porovnat produkt