BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Hifi-Voice.com testuje Rotel A11MKII


2024/05/03

Štíhlý integrovaný zesilovač Rotel A11MKII je tím, co by se dalo patrně nejlépe definovat jako základní hi-fi – ovšem v tom kontextu, kdy to neznamená „nějak to hraje“, ale „hraje to dobře“.

Štíhlý profil zesilovače je esencí designového ducha značky, v centru čelního panelu ční poměrně velký otočný ovladač hlasitosti, vlevo od něj najdete jeho menší variace pro regulaci výšek, basů (oboje +/- 6 dB a to na 100, potažmo 10 000 Hz) a vyvážení kanálů, dále pak ještě oko přijímače signálu dálkového ovládání, výstup na sluchátka a spínací tlačítko, vpravo zase sedmičku tlačítek pro přímou volbu vstupů.

Více na stránkách Hifi-Voice.com 

2024 03 31 TST Rotel A11MKII 9

Je to zesilovač víceméně univerzálně vybavený, jeho D/A převodník poslouží odpovídajícím zdrojům signálu, byť samozřejmě externí řešení může být kvalitnější, sáhnete-li po nějakém mírně lepším DACu / streameru. A11MKII má svůj styl, je to uhlazenější a klidnější zvuk pro ty, kdo nechtějí spěchat, ale věnovat se své hudbě. Zesilovač hraje příjemně a decentně, představuje v praktickém a finančně smysluplném formátu řešení pro milovníky nepřehnaného a japonsky umírněného stylu, kteří chtějí v klidu a bez excesů (extrémní hlasitosti nebo zdůraznění některých „hezkých“ částí pásma, kupříkladu) poslouchat svou hudební sbírku apod. Jinými slovy, jde o fér řešení za férové peníze.

Porovnat produkt