BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose představuje svůj první chytrý reproduktor a chytré soundbary


2018/11/14

Legendární výrobce audiotechniky otevírá svou novou éru

Bose odhalil nový chytrý bezdrátový reproduktor Bose Home Speaker 500 určený pro poslech hudby a dva nové chytré soundbary Bose Soundbar 700 a Soundbar 500, které zprostředkují uživatelům navíc působivý zážitek z prostorového zvuku při sledování filmů. Každá z uvedených novinek je zasazena do kompaktního šasi a potvrzuje opět výjimečnost audio produktů Bose v poměru velikosti zařízení s hutností a čistotou zvuku. Nové reproduktory kombinují služby hlasové asistentky Amazon Alexa a bezdrátové streamovací technologie AirPlay 2, která zprostředkuje snadné přehrávání online hudby ve spolupráci s produkty Apple, které budou představeny začátkem roku 2019.

Bose přistoupil k návrhu novinek kompletně od začátku. Chytrý reproduktor i soundbary Bose používají vlastní mikroprocesorovou technologii, která se nachází v náhlavních soupravách a sluchátkách Bose. Díky tomu zaručují lepší rozpoznávání hlasových povelů v běžné místnosti plné ruchů. Kombinace technologie Bluetooth, Wi-Fi a hlasové asistentky Alexa poskytuje okamžitý a snadný přístup k milionům skladeb a desítkám tisíc možností informací, zábavy, chytrého řízení domácnosti a dalším funkcím. Fungují buď samostatně, nebo umožňují vytvořit bezdrátový systém komplexního ozvučení domu či bytu. Do prodeje budou novinky uvedeny během října tohoto roku.

„Kategorie reproduktorů s hlasovým ovládáním není na trhu nová. My jsme se nechali při návrhu inspirovat tím, co můžeme v této kategorii vylepšit,“ řekl Doug Cunningham, manažer divize Bose Consumer Electronics. „Všechny naše nové chytré reproduktory otevírají nové možnosti. K dosažení výrazného stereofonního efektu postačí pouze jeden reproduktor Bose Home Speaker 500, není třeba používat dva kusy. Soundbary 700 a 500 jsou tenké, ale z jejich kompaktního provedení se line skutečný prostorový zvuk při poslechu hudby prostřednictvím Spotify i při sledování filmu. Pro maximální možnosti a jednoduchost použití kombinují technologie Bluetooth a Wi-Fi a nové možnosti hlasové asistenty Alexa. Díky dalším funkcím, které připravujeme, se budou i dále zlepšovat.“

--

Porovnat produkt