BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

JEDINEČNÝ ZVUKOVÝ KLENOT: DRUHÁ GENERACE SLUCHÁTEK BEYERDYNAMIC XELENTO REMOTE A XELENTO WIRELESS


2022/11/21

Nová sluchátka Beyerdynamic Xelento Remote (2. generace) a Xelento Wireless (2. generace)

BaSys CS, výhradní distributor výrobků Beyerdynamic v České republice představuje druhou generaci in ear monitorů XELENTO od společnosti Beyerdynamic. Sluchátka ztělesňují odborné znalosti tradičního výrobce audio techniky, nejvyšší akustické požadavky a řemeslné zpracování. Jejich všestranné použití, ušlechtilý vzhled a prvotřídní zvuk rozbuší srdce každého milovníka hudby.


BEZKONKURENČNÍ ZVUKOVÝ ZÁŽITEK A UŠLECHTILÝ DESIGN

Sluchátka XELENTO jsou vyráběna ručně s důrazem na přesnost a kvalitu, a to přímo v sídle společnosti v německém Heilbronnu. Prvotřídní zážitek z poslechu vám zajistí zatím nejmenší reproduktor Tesla vyvinutý přímo společností Beyerdynamic : akustický měnič TESLA.11 zajišťuje výjimečnou úroveň detailů, bezkonkurenční prostorovost a hloubku zvuku.


Dynamický měnič o průměru 11 mm v sobě koncentruje dlouhodobé zkušenosti beyerdynamic: akustickou konstrukci a řemeslnou zručnost v technicky brilantním mistrovském díle. Nový speciální akustický filtr v pásmu vysokých kmitočtů přináší ještě jemnější detaily a vzdušnost. 


Sluchátka Xelento Remote (2. generace) a Xelento Wireless (2. generace) mají certifikaci Hi-Res Audio resp. Hi-Res Audio Wireless pro dosažení nejlepší možné reprodukce zvuku jak z přenosných audio přehrávačů, tak i kompatibilních smartphonů. Pro bezdrátovou verzi je k dispozici aplikace MIY se zvukovou personalizací MOSAYC, která přizpůsobí zvuk vašim individuálním preferencím. Aplikace umožňuje i další nastaveni a díky možným aktualizacím bude v budoucnu zaručená podpora nejnovějších technologií.


Řemeslná zručnost se odráží v přepracované konstrukci a pečlivém výběru materiálů. Pro vynikající zvukový zážitek jsou použité pozlacené konektory a postříbřené kabely. Atraktivní provedení podtrhuje lesklé šasi zdobené logem z 24 karátového zlata, které je ručně aplikované vysoce přesným postupem.


Při vývoji se přihlédlo na ergonomické převedeni, které zabezpečí vysoký komfort nošení a nezapomenutelné chvíle při poslechu vaší oblíbené hudby. V balení najdete sedm párů nově navržených silikónových nadstavců do uší, díky kterým si můžete sluchátka individuálně přizpůsobit. Pro výbornou pasivní izolaci od okolí je k dispozici také sada pěnových nástavců Comply™ ve třech velikostech. Vedeni kabelu za uchem zajišťuje ještě vyšší pohodlí.


Mobilita a flexibilita

Obě varianty sluchátek XELENTO jsou dodávány s 1,3 m kabelem s konektorem jack 3,5 mm. Dálkové ovládání a integrovaný hands-free mikrofon umožňuje využívat sluchátka pro telefonické hovory a videokonference, anebo prostřednictvím smartphonu a notebooku flexibilně používat hlasového asistenta.


Sluchátka XELENTO Remote mají v balení také symetrický kabel s konektorem 4,4 mm (Pentaconn), který umožňuje přímé připojeni k hi-fi komponentům se symetrickými výstupy. Proto jsou tato sluchátka ideální volbou pro vychutnání si hudby na digitálních audio přehrávačích a kvalitních hi-fi systémech.


Sluchátka XELENTO Wireless disponuji kvalitním bezdrátovým adaptérem s technologií Bluetooth® 5.2, který nabízí až 14 hodin provozu. O hi-fi požitek bez kabelů se postará ve spojení s integrovaným zesilovačem a D/A převodníkem od společnosti AKM režim „Enhancement Mode“. Podpora nejnovějších audio kodeků LHDC, Qualcomm® aptX™ HD a aptX™ Adaptive, v systémech Android, iOS, Windows, anebo Mac, zaručí bezdrátový přenos zvuku ve vysokém rozlišení.


Univerzální konektory MMCX poskytuji flexibilní možnosti a přizpůsobení sluchátek vašim potřebám. XELENTO Remote můžete díky volitelnému bezdrátovému adaptéru velmi lehce dodatečně transformovat na bezdrátovou verzi. Pro připojeni sluchátek XELENTO Wireless k velmi kvalitním hi-fi systémům je k dispozici volitelný kabel s konektorem Pentaconn.



Porovnat produkt