BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

VYVÁŽENÁ SMĚS FUNKCE A KRÁSY - MEZE ADVAR


2022/06/16

ADVAR, připomínající lesklý drahokam skrývá za svým unikátně navrženým pouzdrem z nerezové oceli silný, detailní, realistický zvuk. 





„Když jsme vyvíjeli ADVAR , naším cílem bylo vytvořit něco smysluplného. Umělecký, duchovní a nadčasový zvukový materiál. Myslím, že výsledek je dobrým odrazem ducha Meze Audio.

Antonio Meze, hlavní designér a zakladatel Meze Audio


INSPIROVÁNO RUMUNSKÝM HOLDINGEM


Pro archaické civilizace Rumunska připomínal ADVAR talisman nebo amulet – věřilo se, že je všemocný, symbol absolutna, který přináší požehnání těm, kdo jej nosí.

Pro dávné civilizace Rumunska byl ADVAR předmět podobný talismanu nebo amuletu – věřilo se, že je všemocný, byl to symbol absolutna, který měl přinést požehnání těm, kdo jej nosí.

Jako potomci starověkých civilizací jsme si dali za úkol zachovat podstatu naší kultury a předávat ji dál. Tyto IEM (In Ear monitor) ji zachycují a jsou připravené přinést rovnováhu do každodenního života v podobě harmonicky vyladěného zvuku.

ADVAR je naším vlastním výtvorem, dílem vizuálního a dílem zvukového umění, který je připraven odhalit svá tajemství kousek po kousku, s každým dalším poslechem.



ZVUK K ZASTAVENÍ VEŘEJNOSTI


Díky zvuku, který vyhovuje různým preferencím poskytuje ADVAR jemný zvuk, který neponechává žádný prostor pro kompromisy.



Uvnitř vlastního sluchátka vytváří precizně vyladěný 10,2mm samostatný dynamický měnič hřejivou, dynamickou prezentaci, která zůstává věrná osobitému zvuku, který je pro Meze Audio typický.



Detaily nebyly obětovány – ADVAR zkoumá zvláštnosti s neuvěřitelnou přesností a přivádí k životu nové, překvapivé tóny, které čekají na objevení ve vašich oblíbených skladbách.

Monitory ADVAR lze díky vysoké citlivosti a nízké impedanci bez problému používat s jakýmkoli zařízením. Poskytuje přesnost a věrnost od 10 hZ do 30 kHz a nabízí působivý zážitek z poslechu.



Vzhled a funkce


Zaoblený povrch surového hematitu má elegantní a současně funkční tvar, skořepina z nerezové oceli má ergonomicky tvarovanou konstrukci, která vám umožní hodiny nerušeného poslechu a současně snadné nasazování a vyjímání sluchátek.

Skořepina sluchátek přesně kopíruje ergonomický tvar a spolu s vedením kabelu nad uchem nabízí pohodlí i při delším poslechu.



Špunty do uší byly pečlivě vybrány tak, aby optimálně seděly, byly vzduchotěsné a snadno se přizpůsobily tvaru ucha. Model Type E vyvinutý společností Final Audio ve spojení s Advar také zlepšuje basy a snižuje hrubé zvuky ve vysokofrekvenčním rozsahu.





VYJÁDŘENÍ NAŠEHO STOLETÉHO DĚDICTVÍ


Světské lesy Maramures, výhled z horských štítů a krása přírodních divů nás inspirují k tvorbě. V průběhu historie používali krajané z této země k ochraně svých posvátných prostor složité starověké symboly vyřezávané do dřeva a předávané z generace na generaci.





Vnější kruhy jsou podobné zobrazení „hora“, tradičního tance, který pro Rumuny nese kosmickou symboliku – kruh lidí spojujících se v jejich rukou zobrazuje magické sjednocení planet kolem Slunce, hmotného, hmatatelného a duchovního. Uprostřed kruhu je samotné slunce. Ochrana před temnotou, zdroj světla, který umožňuje všem věcem vzkvétat a růst.

Tento symbol doprovázející Meze Advar byl zvolen proto, aby odhalil kousek jedinečné skutečnosti, která nás činí mimořádnými – naší duše zrozené v Maramures.

PŘÍSLUŠENSTVÍ

  • 1x pevné pouzdro
  • 1x nástroj pro odpojení MMCX
  • 1x čisticí nástroj
  • 5 párů (velikosti SS, S, M, L, LL) Špunty do uší Final Audio Type-E
  • 1x Uživatelská příručka
  • Kabely: 1 x 1,25 m MMCX - kabel 3,5 mm

SPECIFIKACE

  • Měnič: 10,2 mm dynamický
  • Frekvenční rozsah: 10 Hz až 30 kHz
  • Impedance: 31 Ω
  • SPL: 111 dB / mW
  • Zkreslení: <1% při 1kHz

  • Kabely ve výbavě: postříbřený kabel MMCX s pozlaceným koncem 3,5 mm
  • Upgradovací kabely (prodávají se samostatně):
    • MMCX postříbřená kabelová koncovka 2,5 mm symetrické zap
    • MMCX postříbřená koncovka kabelu symetrické zap. 4,4 mm

  • Materiály: Masivní nerezový rám, tlakově litý kov, CNC povrchová úprava
  • Provedení: vysoce lesklý černý chrom se zlatými detaily

Porovnat produkt