BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

MEZE AUDIO PŘEDSTAVUJE NOVÁ A SOUČASNĚ NEJPOKROČILEJŠÍ PLANÁRNÍ MAGNETICKÁ SLUCHÁTKA, MEZE ELITE


2021/10/29

Směs inovativní technologie a akustického inženýrství s vynikajícím provedením a ergonomií, MEZE ELITE jsou výsledkem 3 let výzkumu a vývoje, který otevřel cestu k vytvoření silného, ​​realistického zvukového zážitku.



Baia Mare, Rumunsko, 1. září 2021 – Meze Audio, špičková audio společnost se sídlem v Rumunsku, pokračuje ve spolupráci s Rinaro Isodynamics na uvedení nových sluchátek ELITE Isodynamic Hybrid Array, svých dosud nejpokročilejších planárních magnetických sluchátek.





„S MEZE Elite jsme vytvořili něco, co překonává všechny bariéry designu a konstrukce sluchátek a posouvá se na novou, uměleckou a půvabnou úroveň. Po vzoru úspěšného partnerství s Rinaro Isodynamics se nám opět podařilo překonat naše očekávání a vytvořit něco, co přetrvá. V tomto případě nejde o hromadnou výrobu; zde přichází ke slovu řemeslná zručnost, která podtrhne kouzlo MEZE Elite, to co je činí vzrušující, a to jsou hodnoty, které volíme před jakoukoli zkratkou,“ řekl Antonio Meze, hlavní designér a zakladatel Meze Audio.



Elite využívá speciálně vyvinutý měnič MZ3SE Isodynamic Hybrid Array vytvořený společností Rinaro, který v jediném měniči vidí kombinaci jednotlivých přepínacích a spirálově tvarovaných kmitacích cívek pro přesnější zacílení zvukových vln kolem přirozeného tvaru ucha.



Reproduktor Rinaro Parus pracuje s novým, vysoce výkonným materiálem membrány, který byl vyvinut speciálně pro ELITE. Inovativní akustická membrána s nízkou hmotností se vyrábí na zakázku sekvenční biaxiální prodlužovací technologií, což je proces, který zahrnuje natahování materiálu v příčných směrech při zvýšených teplotách.



„Rinaro Parus je výsledkem 3 let zkoumání týmem společnosti Rinaro. Semikrystalická mikrostruktura vykazuje pozoruhodnou pevnost, tuhost a stabilitu v kombinaci s extrémně nízkou akustickou hmotou. To dodává měničům Isodynamic Hybrid Array novou úroveň výkonu,“ řekl Pavlo Shymanovych, zakladatel společnosti Rinaro Isodynamics.



Jejich konstrukce, na první pohled připomínající moderní AI navržené struktury, kombinuje hliník, uhlíková vlákna a kůži tak, aby byl zajištěný maximální komfort posluchače a současně dlouhodobá odolnost celých sluchátek. Další novinkou jsou 25mm hluboké HYBRID ušní polštářky vyvinuté speciálně pro ELITE, které dokonale využívají kvality Alcantary. Kromě vysokého pohodlí při nošení tato jedinečná kombinace snižuje tlak nízkých kmitočtů a poskytuje vzdušný zvukový projev, kdy se zdá, že zvukové vlny překračují prostor kolem a vytvářejí pohlcující zážitek.



Elite posouvají dlouhodobou udržitelnost na novou úroveň a jsou také plně servisovatelná: od vyměnitelných náušníků až po použité vysoce kvalitní materiály, každý díl na šasi sluchátek lze snadno rozebrat a opravit.



Od vzhledu po technologii byla tato sluchátka navržena tak, aby překonala všechny krátkodobé trendy a stala se skutečným dědictvím, které vydrží po celý život.



Porovnat produkt