BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

MUSIC TRIBE A BaSys CS UZAVŘELY STRATEGICKÉ PARTNERSTVÍ, BaSys CS SE STAL ENTERPRISE SUPER PARTNEREM


2021/05/17

Sándor Bartha, zakladatel a CEO skupiny BaSys Group a Pete Sadler, lídr pro zákaznická řešení společnosti Music Tribe oznámily uzavření strategické spolupráce.

Cílem této Super Partner spolupráce je poskytnout jedinečnou zákaznickou zkušenost s unikátními možnostmi spolupráce a výběru ze všech 1000+ Enterprise produktů a zároveň některých Midas Retail položek. Mezi další prvky spolupráce patří ko-inovace nových produktů, společný marketing zaměřený na oblast vzdělávání a také unikátní integraci dodavatelského řetězce zaručující okamžitou a snadnou dostupnost všech produktů.


Enterprise označuje profesionální divizi společnosti Music Tribe, která slouží zejména zákazníkům z instalačního, live a touringového segmentu prostřednictvím specializovaných distributorů, integrátorů a dodavatelů, kteří úzce spolupracují s Music Tribe týmem pro zákaznickou a technickou podporu.

Music Tribe aktuálně investuje značné prostředky do instalačních i Live & Tour řešení a dodává prvotřídní produkty ze svého portfolia Enterprise značek:

  • Midas (Instalační a Live & Tour zvukové produkty)
  • Lab Gruppen (Instalační a Live & Tour zvukové produkty)
  • Turbosound (Live & Tour zvukové produkty)
  • Tannoy (Instalační zvukové produkty)
  • Klark Teknik (Instalační a Live & Tour zvukové produkty)
  • TC Electronic (Broadcast produkty)

K začátku této výjimečné spolupráce se vyjádřili zástupci obou stran:



Sándor Bartha:


"Je pro nás velkou ctí, že jsme byli jmenováni za Enterprise Super Partnera v regionu střední Evropy. Chápeme to jako potvrzení naší úzké spolupráce s Music Tribe trvající v několika zemích již více než dvě desetiletí. Tato vyšší úroveň partnerství a spolupráce umožní našim specialistům v oblastech profesionálních zvukových řešení BaSys Pro v každé ze zemí nadále rozšiřovat naši nabídku nejmodernějších produktů a specifických řešení v různých odvětvích. Ve výsledku jsme si jisti, že dokážeme pozvednout kvalitu podpory našich zákazníků na další úroveň, což opět posílí náš závazek být a zůstat - zdrojem zvuku - pro sofistikované profesionální zvukové řešení."



Pete Sadler

Pete Sadler:


"Jsme velmi hrdí na to, že se BaSys Group připojila k naší rodině Super Partnerů. Obě společnosti s velkým nasazením a vášní přistupují k našim Enterprise zákazníkům. Toto strategické partnerství otevírá dveře hluboké integraci a spolupráci - to vše ve prospěch zákazníka, kterému chceme společně poskytnout co nejlepší servis."



Music Tribe Brands @ BaSys



Porovnat produkt