BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Neutrik Group oznamuje globální reorganizaci svých značek


2021/12/20

8. října 2021. V rámci velké reorganizace svých globálních operací se Neutrik Group restrukturalizovala jako multiznačková společnost s rozšířeným portfoliem produktů. Skupina Neutrik Group, významný globální hráč v segmentu propojení nyní vyvíjí, navrhuje, vyrábí a celosvětově distribuuje inovativní elektrické a elektronické propojovací produkty a systémy pod značkami NEUTRIKREAN a CONTRIK.



Reorganizace probíhala v průběhu několika měsíců a významně rozšířila a dále diverzifikovala produktovou nabídku skupiny v celé šíři technologií a aplikací. Další expanze se uskutečňuje napříč AV, osvětlením, Ethernetem, optickými vlákny a napájecími aplikacemi po celém světě ve zdravotnictví a širších průmyslových sektorech, kde společnost již nějakou dobu buduje vztahy s dodavatelským řetězcem.



Chad Trevithick, generální ředitel Neutrik Group, v komentáři k podnikové restrukturalizaci uvedl: „Naše hrdá historie rodinného podniku s kořeny v Lichtenštejnském knížectví nám ukazuje, že náš pokračující úspěch nevyžaduje specifické zaměření na technologii, ale spíše možnost nabídnout našim zapáleným zaměstnancům pracovní prostředí, které inspiruje jejich kreativitu a inovace."



V rámci nové struktury NEUTRIK nadále nabízí prémiové měděné konektory, inovativní systémy optických vláken a robustní, vysoce výkonná digitální audio síťová zařízení ihned připravená k provozu.



REAN, značka vlastněná Neutrik Group od počátku roku 2000, je globální dodavatel s rozsáhlým portfoliem ultrarobustních, vysoce spolehlivých konektorů pro návrháře audio, video a osvětlovacích produktů, nabízející bezkonkurenční poměry ceny a výkonu a podpořené globálním dodavatelským řetězcem a zkušenou regionální prodejní síť. Portfolio REAN bylo navíc rozšířeno o nové řady konektorů Ethernet s krytím IP65, XLR a RJ45.



CONTRIK rozšiřuje nabídku produktů Neutrik Group o portfolio systémů pro distribuci energie, které zahrnuje inovativní systém vyrovnání potenciálů a vysoce kvalitní napájecí kabely pro profesionální aplikace.

Porovnat produkt