BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Neutrik mediaCON


2020/11/13

Rodina produktů mediaCON obsahuje robustní uzamykatelné kabely USB Type-C a panelové zásuvky. Všechny komponenty jsou navržené pro přenosové rychlosti až 10 GB / s (USB 3.1), výkon 100 W a 10 000 párovacích cyklů.


“Pozorujeme, že s narůstající digitalizací se neustále zvyšuje poptávka po kvalitních a robustních datových konektorech. Stále více výrobců se spoléhá na technologii USB Type-C. Chybělo však uzamykatelné a spolehlivé rozhraní na připojení profesionálních zvukových komponentů, paměťových médií, fotoaparátů, monitorů a počítačového hardware,“ hovoří Fabio Röllin, produktový manažer společnosti Neutrik AG. Nová série mediaCON teď nabízí dokonalé řešení pro profesionální AV a rozhlasové aplikace, živé přenosy, systémovou integráci a průmyslové aplikace.



LEHKÁ MANIPULACE


Prostorově úspornou zásuvkovou desku s blokovacím mechanismem push-pull je možné namontovat zepředu, nebo zezadu. Tvarovaný kryt konektoru kabelu je neviditelný, když je zasunutý asi ze 75 procent do vestavěné zásuvky a zapadne na místo. To zajišťuje nejen spolehlivé připojení, ale i ochranu před nečistotami a mechanickým namáhaním. Kabely mediaCON s ochranou proti ohybu jsou k dispozícii v délkách 0,5 a 1 metr. Všechny kabely a zásuvky na panelu mediaCON jsou kompatibilní i se standardním produkty USB-C.

Porovnat produkt