BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Nový Bose Music Amplifier


2022/11/08

Čím víc zvukových zdrojů používáte, tím komplikovanější je najít způsob, jak je všechny propojit do jednoho audio systému. Americká audio legenda Bose představuje Bose Amplifier – designové řešení pro ozvučení celé domácnosti. Zesilovač, který umí streamovat hudbu z populárních internetových zdrojů a rádií, přehrávat audio nahrávky z gramofonu nebo CD přehrávače, a všechny tyto zdroje využít k ozvučení celého domu, bytu i zahrady. Rozumí si s tradičními reprosoustavami, chytrými reproduktory Bose, a také s produkty podporujícími AirPlay 2, Spotify Connect, Chromecast, Bluetooth a také s venkovními a vestavěnými komponenty Bose.

Tato velmi očekávaná novinka  přináší obrovské možnosti užití. Nejen jako single product pro ozvučení kanceláře, pracovny atd ale jako součást multiroomového řešení domácnosti pomocí Bose music app.


Zesilovač přináší spoustu zajímavých funkcí a s nimi i užití. Bluetooth, Airplay 2, Line in/Line out, Optický vstup, připojení až 2 páru reproduktorů, výkon 100W/kanál, připojení Bose Bass module 500/700 , přednastavenou EQ pro vybrané Bose reproduktory atd

V balení najdete také užitečné příslušenství jako držák pro uchycení na zeď nebo do Rack skříně.

Více informací najdete zde

Porovnat produkt