BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Ocenění CES Innovation Award 2024 pro sluchátka Bose QC Ultra Headphones


2024/03/04

Na největším mezinárodním veletrhu spotřební elektroniky CES představují společnosti z celého světa své vybrané novinky, které zpravidla určují trendy pro následující období. Nejzajímavější vystavené produkty jednotlivých kategorií získávají každoročně v rámci této události ocenění „CES Innovation Awards“. Mezi oceněnými produkty letošního ročníku jsou i sluchátka Bose QuietComfort Ultra Headphones.

 

 

Praha, 17.1. 2023: Bose QuietComfort Ultra Headphones jsou nejnovějším top modelem značky Bose v kategorii sluchátek přes uši, který propojuje unikátní technologie s prémiovým designem a pohodlnou konstrukcí. Přes nové provedení nezapřou typické a na první pohled rozeznatelné znaky sluchátek řady Bose QuietComfort, která je největším historickým průkopníkem technologie aktivního potlačení okolních ruchů (ANC, Active Noise Cancelling) a dlouhá léta byla jejím symbolem.


Oceněný model QuietComfort Ultra Headphones přinesl do kategorie velkých bezdrátových sluchátek Bose dvě zásadní inovace. První je kalibrace zvuku CustomTune, která změří při každém nasazení pomocí vyslaného zvuku odezvu uší daného uživatele a reprodukci přizpůsobí a optimalizuje individuálně podle naměřených hodnot. Druhou inovací je implementace volitelného prostorového zvuku Bose Immersive Audio, který nabízí nové možnosti poslechu.


Výkonný čip a dosud nejlepší mikrofony snímající okolní ruchy i hlas uživatele posunuly technologii ANC využívanou ve sluchátkách Bose opět na novou úroveň. Kromě špičkové kvality zvuku a potlačení okolí jsou Bose QuietComfort Ultra Headphones oceňována například pro výjimečně pohodlnou konstrukci či velmi čistý a přirozený režim Aware umožňující v případě potřeby vnímat okolí a komunikovat s ním. Díky ideální kombinaci popsaných vlastností zajistí sluchátka výborný poslech v rušném prostředí nebo optimální podmínky pro celodenní soustředěnou práci v open space kancelářích. Úrove ň potlačení okolí lze podle individuálních preferencí a aktuální situace řídit pomocí aplikace Bose Music, která umožňuje detailní ovládání i všech ostatních funkcí. Základní ovládání, jako je úprava hlasitosti, přijímání hovorů, aktivace režimu Aware nebo přístup k funkcím hudebního přehrávače v připojeném zařízení je dostupné prostřednictvím dotykových senzorů přímo na sluchátkách. Na plně nabitou baterii vydrží hrát Bose QuietComfort Ultra Headphones až 24 hodin.


Na našem trhu jsou Bose QuietComfort Ultra Headphones dostupná v černém a kouřově bílém provedení za doporučenou koncovou cenu 12 490 Kč.

 

  Fotografie Bose QC Ultra Headphones v tiskové kvalitě najdete zde: 

https://www.dropbox.com/scl/fo/gt7jwska8yz2fpursoek6/h?rlkey=0e6wqbpe2ncu1707r67a0dnz7&dl=0

 

  O společnosti Bose:

Společnost Bose založil v roce 1964 profesor elektrotechniky na Massachusetts Institute of Technology, pan Amar G. Bose. Již první audiosystém Bose přinesl revoluční způsob řešení a revoluci v zážitku reprodukované hudby. Až do dnešní doby je společnost řízena jejími původními principy, kterými jsou investice do dlouhodobého výzkumu s cílem vývoje nových technologických řešení, které přinesou reálný přínos zákazníkům. Kromě audiotechniky vyvíjí a vyrábí Bose také zařízení pro několik dalších průmyslových odvětví. S produkty a patentovanými technologiemi Bose se setkáváme v domácnosti, autě, na cestách i na veřejných prostranstvích.

 

  O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.

 

  Kontakt pro média:

 

Filip Vítek – MediaBase
Tel.: +420 603 585 460
Email: filip@mediabase.cz
Facebook: https://www.facebook.com/MediaBasePublicRelations/

Porovnat produkt