BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Připravte scénu: Představujeme snadno použitelný 5palcový stolní aktivní monitorový systém DM-50D


2021/12/17

Vysoce kvalitní zvuk, ideální pro DJing a domácí tvorbu hudby



Společnost AlphaTheta Corporation uvádí nejnovější model v řadě systémů stolních monitorů své značky Pioneer DJ: 5palcový DM-50D. Nový design reproduktorů kombinuje klíčové prvky oblíbené jednotky DM-40 se zbrusu novými komponenty a funkcemi pro kvalitnější zvuk. Reproduktory se prodávají v černém nebo bílém páru a snadno se instalují, nastavují a používají – díky tomu jsou ideální pro různé účely. Ať už chcete hrát DJ sety nebo si doma vytvořit vlastní hudbu, systém DM-50D nabízí pro tyto účely dokonalý zvuk.



Reproduktory DM-50D poskytují vyvážené, působivé basy a dokážou dodat extra výkon, když ho potřebujete. Jsou vybaveny novým zesilovačem třídy D a 5palcovým basovým reproduktorem v každé skříni. Vysoké frekvence jsou také jasnější díky novému pokročilému designu konvexních difuzérů DECO. Chcete vytovřit nějaké skladby, které byste mohli přidat do svého dalšího DJ setu? Jednoduše přepněte přepínač na reproduktoru z režimu DJ do režimu produkce a nastavení DSP se automaticky upraví tak, aby vytvořilo nejlepší zvuk pro danou aplikaci.

Svůj DJ setup nebo domácí studio můžete připojit k RCA, mini jacku a nebo nově přidaným TRS vstupním terminálům na DM-50D. Ještě lepší je, že knoflík hlasitosti a zdířka pro sluchátka jsou na předním panelu pro rychlé připojení a ovládání úrovně. A díky výběru černého nebo bílého modelu si můžete vybrat barvu, která se nejlépe hodí k prostředí vašeho domova.



Pokročilá konstrukce pro vyšší kvalitu zvuku


Každý reproduktor DM-50D produkuje čistý, vyvážený zvuk díky novému zesilovači třídy D s 96 kHz vzorkováním DSP. Další pokrok od modelu DM-40 přichází v aktualizovaném designu konvexních difuzérů DECO, které pomáhají reprodukovat vysoké frekvence v každém směru, takže si můžete vychutnat široký sweet spot a 3D stereo zvuk, ať jste kdekoli v místnosti. Když potřebujete zvýšit hlasitost, nový 5palcový basový reproduktor je dokonale sladěn s výškovým reproduktorem, takže všechny frekvence uslyšíte jasně. Drážky v basreflexech snižují turbulence, takže basy jsou pevné a výrazné, i když reproduktory umístíte ke stěně. Zakřivené přední hrany navíc poskytují maximální tuhost a minimální rezonanci pro čistý zvuk při jakékoli úrovni hlasitosti.



Zvukový režim optimalizovaný pro DJing nebo hudební produkci


Není třeba se rozhodovat, zda chcete sadu monitorů, které jsou nejlepší pro DJing nebo tvorbu hudby, protože reproduktory DM-50D jsou ideální pro obojí. Jednoduše přepněte přepínač a vyberte režim DJ nebo režim produkce a nastavení DSP bude optimalizováno pro daný úkol, takže se budete moci soustředit na svůj mix.



Snadné použití s ​​různými DJ nebo produkčním zařízením


S RCA, mini jackem a nově přidanými vstupními terminály TRS můžete připojit různé druhy zařízení, jako jsou DJ ovladače a mixpulty, nebo notebook nebo zvuková karta, kterou používáte k produkci vlastní hudby. Připojení a odpojení sluchátek je jednoduché pomocí zásuvky na předním panelu DM-50D. Není třeba sahat kolem zadní části reproduktorů, abyste nastavili hlasitost, protože ovladač úrovně je také přímo před vámi.



Chytrý design, dostupný ve 2 barvách


Dodejte svému nastavení uhlazený profesionální vzhled výběrem ze 2 různých barev. Povrchová úprava černého DM-50D dokonale ladí s klasickým vybavením pro DJe, zatímco bílý DM-50D-W může lépe doplňovat design interiéru vašeho domova.





Specifikace DM-50D



Typ : 2-pásmové bassreflexové, aktivní monitorové reproduktory
Typ zesilovače : třídy D s DSP
Výkon zesilovače : Lch: 25 W / 4 Ω, Rch: 25 W / 4 Ω
Vstupní svorky (symetrický vstup) : 1/4” TRS jack x 1
Vstupní konektory (nesymetrický vstup) : RCA kolík jack x 1, 3,5mm stereo mini jack x 1
Vstupní impedance : 10 kΩ
Výstupní konektor : 3.5-mm stereo mini jack x 1
Materiál krytu : MDF vinyl laminát
Basový reproduktor (LF driver) : 5" (127 mm) sklolaminátový kužel
Výškový reproduktor (HF měnič) : 3/4” (19 mm) měkká kopule
Podporovaná napětí : AC 110 V — 240 V, 50 Hz / 60 Hz
Příkon : 25 W
Spotřeba energie v pohotovostním režimu : 0,3 W nebo méně
Maximální rozměry (Š x H x V) : Lch: 175 x 262 x 257 mm / 6,89” x 10,32” x 10,12” | Rch: 175 x 262 x 247 mm / 6,89” x 10,32” x 9,72”
Hmotnost : Lch: 3.9 kg / 8.6 lbs
Příslušenství : Napájecí kabel
Kabel audio převodníku (3,5 mm stereo minikonektor do RCA)
Kabel reproduktoru
Spodní polštář
Rychlý návod
Opatření pro použití
Záruka
Produktová stránka :

Pioneer DJ DM-50D

Pioneer DJ DM-50D-W



Porovnat produkt